Hiss

Jag skulle vilja hissa tvålar med fruktlukt! Har själv en tvål som luktar hallon, omg så jäkla najs.. ;D
De e bara lite kvar i flaskan/behållaren eller vad man nu säger. Nästa gång jag köper tvål ska jag kanske köpa med äppellukt..
Haha, lite töntigt inlägg kanske ;) Men detta e lite som en rekomendation också..
//HILMA ♥

Rensat garderoben

Rensade min garderob i morse. Herregud vad skönt att bli av med massa kläder! Har bestämt mig för att bara ha kläder i min garderob som jag skulle köpa för mina egna pengar i en butik. Jag har nämligen fått massa saker från mamma som har blivit för små/hon inte vill ha längre som jag egentligen inte gillar till 100%.. Men nu är (nästan) allt sånt borta, och jag är super sugen på att åka på värsta shoppingturen och handla super mycket kläder!

//HILMA ♥


Sorry

Ledsen att uppdateringen varit låg på denna blogg, men det är helt enkelt så att jag har fixat med designen på den andra bloggen.
Gammal bild på mig, typ tre år sen eller något. :D
Har inget speciellt att blogga om.. Har ingen snygg outfit att visa, eller något att skriva om. Jag lovar att jag ska börja blogga mer på denna blogg, när vi kommit igång med den andra. Lita på mig. ;DDet ända är att jag sätt fram emot det här as mycket! Att komma hem, sitta vid datorn, frysa lite, fixa med designen på den andra bloggen och bara ta det lungt.. ;)

En till blogg!

Hej! Jag, Rutan, Julia, Nova och Lisa har skapat en till blogg! Vi ska skriva om mode, smink, skönhet, inredning, böcker, tips och filmer, och kanske lite till. :) Kommer förtsätta blogga på denna blogg också, mer på denna än den andra. Men ni får gärna läsa båda! Här är en länk till den andra bloggen: http://pinkpome.blogg.se. Den är inte fixad och det är inga inlägg på den än, men det ska fixas nu! Ses! :)
//HILMA ♥

Hemnet.se

Sitter och drömmer om olika hus på hemnet.se...
kollar bara på dom dyraste ofc! ;) Tex detta för 19 700 000 €..
//HILMA ♥

Har varit på hundkurs nu, men här kommer något helt annat..

Jag måste köpa nya doftljus! Har blivit SÅ trött på mina. Bath and body works har massa som värkar lukta super gott! Vill bland annat ha dessa:

Autumn Apple.

 

Hot Chocolate.

Jag älskar doftljus på hösten!! Och på vintern! Det är så himla mysigt, och luktar väldigt gott! Komma hem en regnig dag från skolan, och sätta på en film, ha hunden bredvid sig och tända ljus. :) Jag gillar faktiskt mer när det regnar än när det är fint väder på hösten. Blir alltid besviken när jag vaknar och solen skiner.. ;) Fast om det är sommar är det ju en helt annan sak. Vad gillar ni bäst när det är höst, regn eller sol?

//HILMA ♥

 


Örhängen

Igår var jag ju som sagt i Lidköping (hemma nu). Jag var på någon marknad, och i något köpcenter med min kusin Emma och hennes mamma. :) Hittade inte så mycket intressant som jag ville ha, men jag hittade ett sett med örhängen och sedan ett till par. Såhär ser dom ut:
Blomörhängen i pastellfärger (jag vet att en av blommorna är sönder, det var därför sättet var på rea).Originalpris: 99. Reapris: 19. Gina tricot.
Röda,turkosa och guld örhängen. Originalpris: 79. Reapris: 19. Gina tricot.
//HILMA ♥

Dagens outfit

Fick massa kläder av Emma igår, som hon vuxit ur. Bland annat dom här tightsen och den här tröjan som är på dagens outfit:
//HILMA ♥

Hos kusinerna!

Är hos mina kusiner! Försökte göra en mobilblogg, men det gick inte speciellt bra.. Så jag fick låna en dator istället. :)  Vi åker hem ikväll, eftersom att vi ska på kalas och hundkurs i morgon. Kan ju inte bara missa hundkursen, eftersom det är så kul! ;) Har inte så mycket mer att säga..Puss puss på er.

Det får tyvär bli en bild ur arkivet, har ju inga av mina bilder på denna dator. Men jag lovar att det ska bli mer bilder från mitt liv i min blogg! Då blir det väl lite roligare att läsa antar jag? Ska börja ha kameran i fickan. ;)
//HILMA ♥

Lidköping

Ikväll åker jag till Lidköping till min släckt, med min familj. Vi ska bara vara där en natt, men det ska bli kul ändå! Ska kanske träffa Emma också. :) Annars har det inte hän något speciellt idag. Ska måla naglarna nu med mitt nya nagellack, som ni kan se om ni klickar här.

//HILMA ♥

Ny design på JullanoTutan!

Hejhej! Jag gjorde en ny design till Julia och Ruth! Lisa hade gjort en annan header men Julia ville ha lite variation nu när det snart är september.
Vad tycker ni? Ruth har inte sett designen än, så jag vet inte vad hon tycker, men jag hoppas hon gillar den! :)
//HILMA ♥

New in

Idag var jag hos läkaren och kollade om jag hade rematism i käken. Dom kunde inte se något, men det är inte säkert än. Och eftersom jag och mamma var i stan, så kunde vi inte låta bli att gå in i lite olika butiker...
Almanacka, mindre irl.
Top coat OPI.
Rosa nagellack OPI Strawberry margarita.
Skor, Rules by Mary. Mycket snyggare irl!
//HILMA ♥

Dagens outfit

Dagens outfit
Vit och gul randig tröja: H&M
Svarta jeans: Forever 21
Vita hälstrumpor: H&M
//HILMA ♥

Låg uppdatering

Sry för låg uppdatering. Händer inget speciellt i mitt liv just nu, så jag har inget att blogga om. Det ända som var annorlunda med den här dagen var att vi hade våran första riktiga skoldag. Det var helt okej. Fast dramat var inte så kul.. ;D

Bild tagen av Nova, färger redigerade av mig.

//HILMA ♥


Hundklippning

Ester har klippt sig! Om jag ska vara ärlig var hon lite sötare innan, iallafall hennes kropp, för nu är hon så spinkig när hon är korthårig. ;)men när man vant sig blir det nog bra :) Jag trodde det inte skulle bli så bra som det blev!
Här är resultatet!
Frisören var tydligen jätte otrevlig. Jag var inte med men pappa berättade. Hon hade kommit och "attakerat" Ester, eller det var vad Ester tyckte, för hon bet till frisören så hon började blöda, och det är inte likt Ester. Men pappa tyckte bara att det var bra att Ester bet frisören, för det var rätt åt henne. Och sen höll den där kvinnan på att tjata och skälla på pappa för att han ville ha fel frisyr osv osv osv.. ;) Man tänker ju sig att frisören ska komma och klappa lite fint och prata snällt till hunden så den känner sig trygg, men tydligen inte..
//HILMA ♥

Skansen

Tja! Har varit på skansen idag med klassen. Det var inte super kul, men roligare än vanlig lektion. Man skulle typ svara på massa frågor på ett papper och så fick man gå runt och bara kolla. Tänkte att jag skulle ta massa bilder, men det blev bara några få, för min kamera dog. 
//HILMA ♥

Ny design!!

Vad tycker ni om den nya designen? Inte helt nöjd men det för duga för tillfället. Har hållt på med photoshop as länge och fixat och gjort om, detta var det ända som dög. Men vad tycks, den nya eller den gamla?
//HILMA ♥

Sova över

Lisa och Julia kunde sova över också! Efter ganska mycket tjat.. ;) Egentligen fick ju bara Nova sova, för Esters skull. Igår när alla kommit såg vi på tv, gjorde varma mackor, såg på Sex and the city 1, åt godis och chips och sen sov vi. ;)
Inte seriös bild..
//HILMA ♥

Dagens planer

Har väl inga speciella planer för dagen. Måste ha Ester och då blir det tråkigt att hitta på något.. Och ikväll ska mina föräldrar på fest, och Novas föräldrar med, så då ska Nova sova här. Skulle vilja att Lisa och Julia och Ruth sov här med, men mamma sa att det blev för jobbigt för Ester, eftersom att jag ska ta hand om henne när mamma o pappa e på fest.
//HILMA ♥

Joggning

Tog en joggintur med Julia. Det vart ett litete missförstånd för jag trodde inte vi skulle jogga pågrund av vädret, men det trodde Julia så hon stod och väntade på mig.. XD Men sen så såg jag att hon ringt, och så joggade vi en stund.
Vi ska kanske jogga imorn me för då ska det bli fint väder (vilket det inte är idag..)
//HILMA ♥

Ska snart sticka

Ska snart till Rutan och så ska vi ta bussen till våra mammors syjunta. Novas mamma ska också vara där, och Nova med. Ska bara äta lite gröt först och sen ska jag dra.
Jag trodde att jag hade lite mer tid än vad jag hade men aja whatever. ;)
//HILMA ♥

Header

Gjorde nyss en header åt Jullanotutan.blogg.se
Tycks?
//HILMA ♥

Plommon

Tjatja! Inte så speciell skoldag och jag tror ingen bryr sig om den så orkar inte gå igenom den i onödan. Och inte så speciellt efter, bara att jag och Julia stannade vid ett plommonträd på vägen hem och plockade plommon. Vi var inte där så super länge, men vi hann ta några bilder!

Btw det är Julias bild som jag fick låna, så tack Julia!
//HILMA ♥

Inför hösten

Vill så gärna ha dom här sakerna!

En random tröja från H&M som var snygg, en skinnjacka, en varm tröja som ska vara några storlekar förstor och ett par höga mörkbruna uggs. Vad vill ni ha mest av allt nu till hösten?
//HILMA ♥

Paddling

Det var inte super kul idag när vi paddlade med klassen. Eller det var okej, men inte så kul som jag trodde det skulle bli. En anledning till det var att jag var tvungen att åka med en av våra lärare, för man fick inte bestämma själv.. Och när man åker med en vuxen känns det inte lika fritt.. Plus att det tog så lång tid att paddla till det stället vi skulle till, att vi inte hann bada, och så behövde man skynda sig att äta upp sin matsäck. Men det som var bra var att man paddlade genom en mysig bäck bland massa träd och så. :)
Sen gick vi hem till Nova och såg på tv. Alla var helt slut efter paddling:en..
//HILMA ♥

JAG BLIR GALEN!

BLIR HELT GALEN! Nu när Ture har börjat fyran så finns det inget fritids för han längre så han går hem ganska tidigt. Och så kommer han och hans kompisar vara hemma här as mycket! Nu kommer jag aldrig vara ifred! Dom är as högljudda också och typ trummar och skojsjunger och pratar as högt! Nä nu går jag och lånar mammas öronproppar! Ses..!
//HILMA ♥

Dagens outfit

Ska cyckla till skolan om en halvtimme. Det här har jag på mig idag:
//HILMA ♥

Bara några timmar kvar..

Omg! Nu är det bara några timmar kvar av sommarlovet. :( Buuuuu för det! Aja snart är det helg, och sen åker vi till Berlin om lite mindre än en månad.  Och sen är det höstlov, sen jullov och sen sportlov och sen påsklov och så massa helger där emellan! Jag vet inte vad ni vill, men jag väljer att se terminen som massa lov... ;)
//HILMA ♥

Lisa

Hejhej! Är hemma hos Lisa. Vi har haft hittat på en egen ansiktsmask, som INTE funkade utan gav utslag istället för att göra en len. Nu ska vi kanske åka och bada.. Och ta lite kort och så. Jag får ju bada klockan fyra, för då har det som sagt gått ett dygn sedan sprutorna.
//HILMA ♥

Dagens outfit

Inga speciella planer för dagen. Ska antagligen göra något med mina kompisar. Ruth och kanske några till ska gå på ung08 men jag vill inte, för det är inte riktigt min grej, jag ska lägga mig tidigt idag eftersom att skolan börjar imorn och för att jag inte gillar några artsister som ska va med. Jag får inte anstränga mig för en klockan fyra, för då var det ett dygn sedan jag tog sprutan.
Inte världens snyggaste, men det funkar.
//HILMA ♥

Bildbomb från landet sommarn 2011

Julia och Emma påväg till badbryggan.
Emma och jag.
Emma och Julia.
ABBORRAR!
Emmas arm, Brorsan Ture och kusinen Elias på sjön.
Nu har vi lagt till. Emma på båten, och Ture på land.
Tony! Nä vet inte vad han heter..
Jag i hammocken med Ester efter kvällsdoppet.
Mamma är barnvakt åt yngsta och minsta kusinen Hanna påväg till hamnen för att köpa glass.
Jag och mamma är på kvällspromenad ute vid åkrarna.
En kossa.
Ett enormt träd.
//HILMA ♥

Vad tycker ni?

Vad ska jag skriva om? Snälla kommentera, vet ju inte vad ni vill ha! Även ni som jag känner som följer bloggen, vad vill ni att jag ska skriva om? Kanske lite fler modeinlägg, eller att jag visar upp fler bilder från min vardag. Eller att jag visar fler bilder som jag tagit, lite random sådär. Eller mer tips? Skriv vad ni helst skulle vilja läsa, kom gärna med egna förslag! Skulle bli SÅ glad om någon kommenterade, även nån jag kände! <3
//HILMA ♥

Käkat

Har nyss varit ute och käkat med pappa och några av hans kollegor. Vi skulle käka på en indisk restaurang men det var stängt, så vi gick till ett kebab ställe istället. Jag tog en falafel i bröd. Nu får jag inte äta på två timmar, för jag ska ju som sagt ta lite olika sprutor idag och förhoppningsvis bli av med min barnreumatism.. Så har har fyra bedövningsplåster på mig nu. Två på varje knä.
//HILMA ♥

På pappas jobb

Sitter på pappas jobb. Pappa e på möte men jag hade med mig min dator. Gissade rätt på andra försöket jag försökte skriva in lösenordet till internet. Haha! Skills man har... ;)
Ska åka in och ta sprutor idag. :( Usch! Och på onsdag börjar vi skolan.. Fast vi ska typ bara vara där i en och en  halv timme och så går vi innan lunch, och på torsdag ska vi paddla kanot med klassen! :)
//HILMA ♥

Hundkurs, hus..

Hejhej! Är helt slut. Var ju på kräftskiva hos Elin med mins släckt och sov hos dom en natt. De va as mysigt och najs! Sen kom vi hem idag och gick på hundkurs, Ester var så duktig. <3 Vi ska gå på den varje söndag nu i två månader, ska bli askul! Ser redan fram emot nästa. Nu är hon asa trött och bara ligger i sin korg och sover.. Men det jag inte kan sluta tänka på just nu är att vi var på visning i ett hus idag. Vi hade inte planerat att gå dit eller något utan vi bara såg en skylt och sa varför inte och gick in, bara för att kolla. Alla blev kära i huset och ville flytta in, och mina föräldrar funderar faktiskt! Men det är ganska dyrt så det är INTE säkert. Det är nog mindre än hälften procents chans att det blir så, för det var ganska många personer som ska vara med på budgivningen, och endel hade lite överklassbilar och såg lite överklassiga ut, så vi har väl inte så stor chans.. Plus att det var lite små sovrum.. Men man kan ju iallafall drömma.
//HILMA ♥

Elins landställe

Hejhej! Idag åker min familj till Elin min kusins landställe. Eller det är min andra kusins och min farbrors och hans frus landställe också, så klart. Vet därimot inte när vi åker. Vi ska bara stanna där en natt, för sen på söndagen ska Ester gå på sin första riktiga valpkurs! Det ska bli kul ju!
Osså en liten svar på kommentar:
Camilla om Pärlor: Jag har massor av pärlor du kan få nästa gång vi ses!
Svar: Vad bra! Tack så mycket :)
//HILMA ♥

Oj glömde

Hejhej! Jag glömde att säga att vi inte sov i tält igårnatt. Det gick inte att vi sov hos Julia så det blev inte av. :'(
Och en till sak som jag gömde att säga är hur det gick hos doktorn. Men det gick.. Sådär. Ska kolla upp något med käken som det var något problem med och så ska jag ta en spruta på måndag eller någon annan gång i veckan.
Lisa, Hilma och Julia förra året.
//HILMA ♥

Skolstart mode

Snart börjar skolan (tyvärr..) Och vad ska man ha på sig första skoldagen? Man vill ju inte vara för uppklädd, och inte för slappt klädd häller. Jag har en outfit som kanske skulle kunna vara lite inspiration, det hoppas jag i allafall. :)
Väldigt enkelt. Kanske lite för enkelt för vissa, och då kan man även skaffa lite smycken till det hela.
Det mesta är från H&M förutom linnet som är från gina tricot och kjolen som är från bikbok.
//HILMA ♥

Pärlor

Hejhej! Hela morgonen har jag fixat med min pärlburk/låda/någon annan slags sak. Iallafall, så har jag bestämt mig för att börja göra smycken! Så jag fick lite gamla pärlhalsband från mamma som jag klippte sönder. Och sen någon dag ska jag och mamma åka till panduro och köpa lite roliga pärlor.
Dagens outfit. Var så kall imorse när jag satte på mig kläder..
//HILMA ♥

Starter makeup kit for beginners

//HILMA ♥

Outfit of the day

Min outfit idag:
Bilden bakifrån var lite fail märker jag sådär i efterhand, men palla göra om.. ;)
Ska ju till doktorn idag, som jag skrev i förrförrainlägget. Ska åka klockan tolv. Det är inte säkert att det blir spruta idag, utan dom skulle iallafall kolla mina knän, som fortfarande gör ont även fast jag tog en sån där spruta innan vi åkte till landet. Jag har barnreumatism till dom som inte visste. :(
//HILMA ♥

Gonatt

Till mina kompisar: Kan inte vara på förmiddan imorn, ska ta spruta i knät, som jag gjorde innnan sommarlovet. Men vi kan väl va när jag kommer hem? :)
//HILMA ♥

Magnet

OMG vill as gärna ha en sån här:

Såg en som köpt en sån på en youtube video. Alla sånna här pärlor och allt som är på är magnetiskt, man kan ta av allt och göra egna smycken av det. Om ni inte fattar vad jag menar, vilket inte är så konstigt för jag skulle inte fattat om jag var ni, så kan ni gå in på hemsidan man köper dessa eller kika på youtube videon som jag såg på. Länk till hemsidan: http://www.ulinxjewelry.com/

Länk till videon: http://www.youtube.com/watch?v=NYBDjT5huhQ

Smyckena var däremot lite dyra, men man kan ju önska sig i julklapp eller födelsedagspresent, ellerhur? ;)

//HILMA ♥


Emma

SMS från Emma:
"43 grader här, tur att man inte är i kalla sverige! ;) Saknar dig!"
Lyllo! Jag skrev ju om henne för några inlägg sedan. Hon är i Turkiet nu i en vecka framåt. Saknar henne as mycket även fast hon åkte för några dagar sen bara. Synd att hon bor så långt bort! Ska kanske ta tåget till henne någon helg, och så kanske hon kan ta tåget till mig. <3
P.S bilden är inte från idag.
//HILMA ♥

Hm...

Det blev inte en lika lång promenad som jag tänkte, utav tre anledningar..
1. Efter ett tag märke jag att jag var akut kissnödig. (XD)
2. Ester var inte lika förtjust som jag när det gällde att gå ut i regnet på en lång promenad..
3. Det började åska! :(
Aja det kanske blir en längre promenad lite senare eller ikväll.
//HILMA ♥

En Ester dag!

Hejhej! Idag ska jag vara med Ester medan pappa och mamma e på jobbet. Vi ska ta en lång lång lång promenad och sen ska vi vila och lite så. Det ska bli så mysigt! Bara Ester och jag. Och ikväll ska vi planera Berlin med Rut och hennes familj.
Berlin. Bild från google.
//HILMA ♥

Gamla eller nya

Tja tja! Märker ni något nytt på min blogg? Japp min header! Vilken är snyggast, min nya andra nya eller gamla header?
Gamla.
Nya. (Den som jag har nu)
Den andra nya.
//HILMA ♥

Höst

Nej! Hösten e ju påväg! Dom kommande veckorna kommer det vara högst 20 grader.. Fast lite mysigt e de ju med höst också. Ha på sig massa stickade halsdukar och ha massa tända ljus och varma brasor. Men sommarn e bättre. Lyllo Emma min kusin, som åker till turkiet i natt! Önskat att jag fick följa me för mina föräldrar.. :(
//HILMA♥

Trött

Jag har lite tråkigt men är ändå så trött så det gör inte så mycket. Blir alltid så himla trött av att sova över...! Sitter vid datan och har på tvn samtidigt som jag viker tvätt. ;) <3
Ska kanske "skissa" på en ny design..
//HILMA ♥

Globen

Hejhej! Va med Julia och Lisa igår hos mig och vi lagade lunch och bakade. Och sen gick vi hem till Lisa och sov över. Vi sov på hennes balkong med madrasser och kuddar och sen en stor filt över alltihop som tak. Det var super mysigt! Och så såg vi på film med Lisas dator och så där ute. Sen idag så åkte vi och shoppade på globen. Jag köpte några saker (mycket shopping på sistone, jag vet..)
Dry shampoo: Kicks. 69 kr.
Tights: 49 kr rea. Bikbok.
Ögonbryn penna: 29.50 kr. H&M
concealer: 49.50 kr. H&M
//HILMA ♥

Dåliga nyheter

:'( Dåliga nyheter. Nova och Rut ville inte göra något. Asså seriöst jag gråter typ. Det är inte bara för att dom inte vill göra något, men allt har med kompisar att göra.....
:'(
//HILMA ♥

Hoppas

Idag hoppas hoppas hoppas jag att alla mina kompisar vill göra ngt. Men det värkar som om det bara är jag och Lisa som vill. :( Och kanske Julia. Vi får se hur det blir. Men jag har ingen ingen ingen lust att var ensam hela dagen och hålla på med datorn.
//HILMA ♥

Svar

kim om Look what i got ;): hej rolig blogg :) allt fint ? hur gammal är du då? ..adda mig på msn om du vill prata lite =) kram
Svar: Jag är 12 (född 99). Sry jag använder inte msn ;) Puss och kram
//HILMA ♥

Dålig uppdatering

Tjatja! Sry för dålig uppdatering, och då menar jag DÅLIG uppdatering eftersom att jag inte bloggat alls.. Men det är för att jag har sovit hos min morbror med min kusin Emma. Men i allafall så var jag på grönan i fredags. Jag åkte twister, katapulten, insane, jet line, kvasten, slänggungorna och gick spökhuset. Och sen igår så shoppade jag med Emma. Jag köpte en body splash (som perfym typ) och ett par jeanstights, men jag lämnade tillbaka jeantightsen för att dom var förstora, vilket jag märkte när jag kom hem. Men idag så åkte Emma och alla andra hem. :(
//HILMA ♥

Kusiner

Tjaaa!!! :) :) Inga planer för dagen. Men ikväll kommer mina kusiner! :) Emma bland annat. Dom ska sova över, och så ska vi gå på grönan och så. Jag antar att jag och Emma typ kommer lana sims också. Låter rätt kul tycker jag :)
//HILMA ♥

5 fakta.

1. Jag håller alltid för näsan när jag hoppar i vattnet, annars får jag "smärtor" i huvet.
2.  Jag hatar kokt korv, om det inte är jonnhys sötstarka senat på, då kan jag äta tusen!
3. Jag får bl.a. obehagkänslor av second hand butiker är gammeldags inredda.
4. Jag är ett riktigt städfreak..! Fast det visste ni redan..
5. Om jag fick byta liv för en dag så skulle jag vara Lionel messi.
1 2 3 4 5..
//HILMA ♥

Bad hair day!

Japp, som rubriken lyder. Har hållit på att fixa min frisyr as länge nu. Först försökte jag göra sidfläta men de bara failade sig. Så det slutade med en vanligt knut. Antar att det är för att jag har massa saltvatten i håret som det blir så här jobbigt.
Nu ska jag käka. Vet inte riktigt vad det blir men, aja hejdå!!!
//HILMA ♥

:'(

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! DET ÄR BARA 15 DAGAR KVAR AV SOMMARLOVET, SEN BÖRJAR SKOLAN! :( :'(

//HILMA ♥


Stranden

Idag, stranden! Ska åka dit med Nova som igår. Fast en annan strand den här gången. Där e de as klart vatten och super fint. I'm really looking for it. Tyvär fanns det inte plats i bilen för fler komisar. :( Och imorn ska jag kanske till stan med mamma och på kvällen imorn kommer mina kusiner och stannar till söndag tror jag. Men på måndag, då ska jag träffa mina kompisar, det beeeeeestämmer jag nu!
//HILMA ♥

Urban outfitters...

Jag sa ju i förrförra inlägget att jag hade varit och shoppat den dagen, men att dom två senaste inläggen var modeinlägg, så att jag skulle vänta ett tag, och nu tänker jag få det överstökat.
Armband: 120 kr. Urban outfitters
Blus: 359 kr. Urban outfitters
Cardigan: 450 kr. Cos
Klänning: 499 kr. Tjallamalla
Min favorit sak av det jag köpte är lungt klänningen! Den e väldigt skön att ha på sig också.
//HILMA ♥

Sola bort din sura min!

Tjabbaa tänkte sola någon timme när jag är klar med det här inlägget. Sen blire stranden med min familj och Novas familj.

Me like a baby.

//HILMA ♥


Heldag på stan

Heeeeeej. :) Sorry för att jag inte har uppdaterat något under dagen. Har haft en heldag på stan. Som jag skrivit tidigare så ska jag och min familjs "leka" turister i vår egen stad istället för att åka någonstans den här sommarn, eftersom att vi ganska nyss skaffat Ester. Så vi var lite på söder och på några andra ställen. Jag visar inte upp vad jag köpte idag eftersom att dom senaste två inläggen var mode inlägg. Men jag handlade på urban outfiters, cos och tjallamalla.
//HILMA ♥

RSS 2.0