Hotell

Hotell imorn med släckten. Något sport hotell med gym och sånt. Ska bli as najs, men det betyder också att det inte blir så mycket bloggning imorn och på söndag. Kanske något inlägg på morgonen men pallar inte känna nån press. ;•D (Rudolf med röda mulen)
//HILMA ♥

Drar nu ses sen antar jag

Nu ska jag gå på kvällspromenad med Ester, see yaaa!
//HILMA ♥

Cupkakes

Vi firade somsagt Nova idag. Mina cupkakes var jätte goda tycker jag. :D Det var det jag bakade som jag inte ville berätta eftersom det skulle bli en överraskning till Nova. Här kommer en bild på dom:
Erkänn att du blir lite sugen? ;)
Hemma hos mig gjorde vi typ massa random videos och sen gick vi hem till Nova och åt middag. Orkar inte förklara i detalj för det är väl lite ointressent antar jag.. ;D
//HILMA ♥

Nova grattis i efterskott!

Idag ska vi fira Nova!! Bakade typ hela kvällen igår, och jag tycker det blev väldigt gått! Säger inte vad jag bakat för det ska bli en överraskning till Nova! Ni får se ikväll eller imorn. Vi ska vara hemma hos mig och fira. Hoppas Julia kom hem igår, så att hon kan vara med och fira Nova. Är inte säker, hon kanske åker hem idag också. Hon är/var nämligen i Sardinien.
Vi kanske ska åka till Sardinien nästa år, hoppas det!! <3
//HILMA ♥

Drömhus

Tjatja! Vi börjar halv tio idag så jag behöver inte gå förns om en halvtimme. Hade en as rolig dröm inatt! Drömde att jag och min familj skulle flytta till ett as fint hus med typ fyra våningar och tio as stora sovrum! Vi skulle typ flytta dit med Rutans familj. Och så kom typ hela min klass och "paxade" alla rum och sa att dom var deras. Men sen gick dom. Ville verkligen flytta till det där huset! Blev väldigt besviken när jag vaknade och märkte att allt bara var en dröm. :D
Inte den vackraste bilden på jorden men aja.
//HILMA ♥

Höst för faaaan

Nu är det verkligen höst! Löven börjar ändra färg och ramla ner och det luktar höst i luften. JAG ÄLSKAR DET. :D Har massa ljus tända varje dag, bland annat höstdoftljus! Love love love.
Höstbild från New york förra året. Hade ingen från i år.
//HILMA ♥

Jobbigt eller snyggt?

Ny design! Vad tycks? Är texten runt muspekaren snygg eller jobbig? Är inte säker själv. Har även ändrat typsnitt på texten, bytt bakgrund och header. Och så har jag Ska se om det finns något mer jag kan ändra. Hejdå!
//HILMA ♥

Bildbomd på Ester

Min hund Ester.
//HILMA ♥

Häst

Tjatja! Vaknade super tidigt idag för att vara helg, runt sju! Brukar vakna vid åtta-nio men inte idag. ;)
Det var i allafall as kul att rida islandshäst som jag gjorde igår! I början va de as läskigt, innan vi gått upp på hästen och bara stog brevid, men sen när man väl satt på hästen va de askul. Fast det var väldigt svårt att hänga med och få hästen att gå fortare. ;D Vi red runt i skogen typ. Det roligaste var lungt att galoppera. :P
//HILMA ♥

Hehe..

Idag ska jag rida islandshäst! Kommer nog suga.... E lite (eller ganska mycket) rädd för hästar.. Men hoppas det går bra i alla fall. Ska rida med mamma, mammas jobbarkompis och hennes barn Agnes som e lika gammal som mig.
Nu ska jag se på tv. Tjarå!
//HILMA ♥

Skolfoto

Idag hade vi skolfoto! Det blev.. Helt okej. Eller man fick bara se den enskilda bilden, den på hela klassen får vi inte se för en den kommer hem i posten. 
Dagens skolfoto outfit. Ser lite cp ut på bilden.
Dagens sötaste bild på Ester. ;D <3
//HILMA ♥

Näästan helg

Ser as mycket fram emot helgen! På lördagen ska jag, mamma, mammas jobbarkompis och hennes barn i min ålder rida islandshäst! Jag är rädd för hästar, men islandshästar ska tydligen vara väldigt snälla.. Hoppas det! ;D Sedan på söndan ere hundkurs!!!! Wiiihhooo!
//HILMA

Parfym

Tjabba tjena! Behöver inte åka till skolan förns om en halvtimme, eller hur man säger..? Så jag har typ inget att göra. SÅÅÅÅ varför inte göra ett blogginlägg??? Fast jag har inte så mycket att skriva om. Joooo föresten! Det finns två parfymer som jag så hiimla gärna vill ha, nämligen:
Och:

OMG!!!!!!!!

//HILMA ♥


Hemma spa :D

Hade typ värsta hemma spat alldeles nyss. Hade någonslags hemgjord hårinpackning och ansiktsmask och en badbomb som typ gjorde vattnet helt rosa. :D
Det blev sånna där hjärtan i vattnet också när man använt badbomben.
Vattnet blev mycket starkare rosa en vad som syns på bilderna.
//HILMA ♥

Bildbomb från Berlin 2011

Jag var ju i Berlin denna helg, med min familj och Rutans familj. Här är en bildbomb därifrån. :) Om ni inte läst detta inlägg kan ni göra det först.
Bild från planet påväg till Berlin på solnedgången.
En till bild från planet.
Utanför vandrarhemmet.
Lite graffiti vi såg på graffiti vandringen.
Mer graffiti plus Ture.
SUPER GOD ORANGINA!
Brandenburger tor.
Holocast Memorial och jag.
Holocast Memorial och Rutan.
Mamma och Rutan på Holocast Memorial.
Något slags fint hus vi såg påväg till DDR museet.
På Starbucks. Ful på mig men aja.. ;)
//HILMA ♥

Dagbok

Dag 1: Vi kom till Berlin på kvällen och gick ut och åt på resturang.

Dag 2: Vi började med att äta den goda frukosten på vandrarhemmet (vilket vi gjorde varje dag). Jag åt mackor med nutella och mini våfflor. Sen gick vi på någon guidad graffiti vandring. Det var inte super kul, för det tog 4 timmar, och man skulle bara gå runt och kolla på graffiti på väggarna på husen, och så berättade guiden om graffitin. Efter det gick vi i lite olika affärer.

Dag 3: Efter frukosten åkte vi till Brandenburger tor och gick sedan vidare till Holocast Memorial. Efter det gick vi till någon slags galeria och i butiker. På kvällen åt vi sushi!

Dag 4: Vi gick runt och skulle shoppa men alla butiker var stängda eftersom att det var söndag. Vid lunchtiden åkte vi till flygplatsen och sedan hem.
Det här köpte jag i Berlin.
Grå tröja: 12.95 €
Mörkgrå tröja: 39.90 €
Röd tröja: 19.95 €
Svarta sockor: 5.95 €
//HILMA ♥

Videoblogg Berlin

Videoblogg från Berlin 2011. Inte världens bästa kvalitet, men om man laddade upp med bättre kvalitet tog det aslång tid..
//HILMA ♥

Hemma!

Nu är jag hemma från Berlin. Det kommer en bildbomb och en videoblogg plus bilder på sakerna jag köpte där, men inte just nu för jag orkar inte. Är helt slut! Vi har typ gått hela dagarna, gått och lagt oss sent och gått upp tidigt varenda dag, så det är inte så konstigt att jag är trött. Det var iallafall super mysigt på resan! Berättar mer sedan, imorn eller ikväll.
//HILMA ♥

Ingen bloggning mellan 15-18 sep är i Berlin

//HILMA ♥

Imorn!

Imorn åker jag till Berlin med Rutan (som jag nämnt tidigare)! Vi åker typ vid fem till arlanda tror jag. Så jag kommer inte kunna uppdatera bloggen. :) Men när jag kommer hem så kommer jag lägga upp massor av bilder från resan.
Dagens outfit:
//HILMA ♥

Inte bloggat så mycket

Ledsen att jag inte bloggat så mycket. Kom hem från Lisa hyfsat sent igår och sen så behövde jag göra läxorna och se på Hollywood fruar. Orkar inte sitta vid datorn så mycket som jag brukat. Det är så tråkigt och slöseri med livet. Så kommer kanske inte uppdatera lika mycket, men jag ska försöka så gott jag kan.
Hade på mig min onepiece idag till skolan, så det är dagens outfit. (Bilden är inte från idag.)
//HILMA ♥

Rum

Jag har lite planer för mitt rum som jag gärna skulle berättaaa ifall ni är intresserade, eller jag berättar även om ni inte är det så here we go. Jag skulle vilja måla mitt golv vitt, måla mina väggar mörkrosa, byta dörrar på garderoben så den blir vit, byta skrivbord, köpa en ny vit matta, skaffa ett nytt nattduksbord, köpa en stor ganska hög madrass att ha som säng, byta ut min fåtölj till en rosa, köpa nya sängkläder och byta ut skrivbordslampan och lampan i fönstret.
De e ganska mycket jag vill göra, ska försöka att få det mesta att bli verklighet. Men jag får inte måla mina väggar rosa för pappa och mamma. ;D Allt blir så vitt annars...
//HILMA ♥

Planerna för dagen

TJA! Dagens planer är att först vara med Svante och hans familj efter lunch, sen blire hundkurs (YAAAAYYY!) och ikväll ska Rutans familj komma över och snacka Berlin, vi åker ju denna vecka som kommer! Jag trodde Rutan och dom skulle komma igår, men dom skulle tydligen komma idag. Litet missförstånd men sånt e livet. ;)
Ruth, Lisa och jag, vet inte riktigt vad vi kollar på...... Puss puss!
//HILMA ♥

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit. Ganska sent, men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
Dålig bildkvalite, det blir sämre när det är mörkt, men jag kunde inte få det ljusare än så här.
Tröja: H&M
Byxor: ?
Sockor: Happy socks
//HILMA ♥

:(

Goddag! As tråkig dag idag, typ dör! Vet inte vad jag ska göra.. Och soligt ute är det också! Skit, jag som vill att det ska regna och vara HÖGST 10 grader... :/ Så jag sitter här i mitt sovrum och har trååkkiiiggtt..
En gammal bild från typ tvåan, 4 år sen typ..
//HILMA ♥

Pinkpome

5 saker att göra i helgen på pinkpome.blogg.se, checka!
//HILMA ♥

Önskelista

Tjabbatjena! Har redan börjat planera min önskelista inför julafton, började för typ en månad sedan. ;D Även om det typ är typ 3-4 månader kvar till jul.. Men jag längtar så mycket, så jag tänkte börja julsakerna tidigt i år..(??) Här är det jag kommit på hittills, och det jag vill ha allra mest:

Kläder från forever 21

OPI nagellack

Pengar

UGGS

Systemkamera

Listan kommer nog fyllas på ganska mycket.. Kommer nog en uppdaterad önskelista lite närmre jul. ;)

//HILMA ♥

Trevlig helg

Glad fredag eller vad man ska säga! Skönt att det är helg. :)
Degens slappa outfit. En längre tröja, strumpbyxor, örhängen. (Ser lite konstigt ut på bilden)
//HILMA ♥

Vinter

Jag längtar till vintern så himla mycket! Till julafton! Och till hösten! OMG längtar efter snö, efter att frysa, efter halsdukar och kappor! Vill inte att det ska vara varmt och soligt, utan regnigt och kallt, eller snöigt!
//HILMA ♥

Statistik

Tjabba! Statistiken stiger! Wohooo!
Bilden är inte från idag.
//HILMA ♥

Random

Tjatja! Städar typ.. Det var super dammigt och smutsigt på mitt  golv, typ massa pinbitar som Ester tagit med sig in, men nu är det borta! Har inget speciellt att skriva om. Har bytt om till min pyjamas typ så har ingen outfit att visa eller något sånt. Så jag antar att det var det och hejdå!!
//HILMA ♥

Bättre

God eftermiddag! Känner mig bättre idag. :) Är fortfarande förkyld, men jag har inte ont i huvudet eller är hostig. Det är både bra och dåligt, för jag vill vara sjuk och vara hemma och dricka te och så, men då missar jag ju massa av skolan, och så e re ju jobbigt att vara sjuk..
//HILMA ♥

Ont i huvet, yaaay

OMG! Jag har lite ont i huvudet! Jag har faktiskt aldrig haft ont i huvudet i hela mitt liv, så långt tillbaka jag kan minnas. Lite onormalt kanske, men nu har jag det! Fast jag har bara liiittee.. Det är nog för att jag är ganska förkyld.. Inte så roligt. Är super täppt och har ont i kroppen och hostig... :/ Fast jag har ändå varit i skolan idag. Men nu har jag haft ont i huvudet, och vet hur det känns, har alltid undrat det. ;D
Natti natti. ;) <3
//HILMA ♥

Ny tillfällig design

Som ni kan se så har jag en ny design. Den är ganska tillfällig, orkade inte med den gamla. Vad tycks? Själv blev jag inte så jätte nöjd med den. Byter såfort jag orkar, men det kan ta ett litet tag..
//HILMA ♥

Berlin nästa vecka (OMG)

Men shiiit, hur lång tid är det kvar till vi åker till Berlin..? Vääänta här lite! VI ÅKER TILL BERLIN NÄSTA VECKA! Faan vad kul! Vi åker med Rutan och hennes familj. Vi ska typ vara där från torsdag till söndag, inte super långt, men det räcker. Och så ska hela båda familjerna sova i samma rum (ett jätte stort med tio sängar). Jag kommer ta massa bilder och lägga upp på bloggen, däremot kan jag inte blogga under tiden jag är i Berlin om  jag inte kan göra något mobilinlägg.

Bild från google.

//HILMA ♥


Tröjor

Jag måste verkligen köpa fler tröjor! AKUT! Eller jag måste inte men jag vill!! Men jag måste spara mina pengar till Berlin, så det får vänta, även om jag kanske köper lite där. Här är några tröjor som jag vill ha:
Här e några tröjor jag vill ha. Från vänstra hörnet: Gina tricot, gina tricot, gina tricot, H&M, gina tricot, Bikbok.
//HILMA ♥

Städa

Hejhej!Nu ska jag nog städa. Det finns mycket att städa på här i mitt rum.. Har på mig en slappar outfit idag (hade inte på mig detta i skolan, slängde på mig det när jag kom hem):
Ser lite.. Cp ut på bilden, men aja skit i det.
//HILMA ♥

Dagen

Lädsen för låg uppdatering. Har bara inte varit sugen på att blogga. Har inte gjort något speciellt idag förutom att jag var på hundkurs, och sen på kvällen gjorde jag matte. :/ Att göra matte när man är trött är typ det jobbigaste som finns.. Men efter matten så fick jag lite olika kläder från lilla mammis, som inte hon ville ha längre. Inget var super snyggt, men det dög ändå..
//HILMA ♥

Tönt

Nova ska sova hos mig idag! Hon e här och vi nördar sims social på facebook.
Haha töntar vi e..
//HILMA ♥

Mm chokladglass

Sitter här i soffan med Nova och nördar datorn. Vi va på stan idag. Hahha vi bara gick till tunnelbanan, hoppade på vårt tåg och sen så kom vi på att vi inte hade en aning om vart vi skulle.. Eller vi visste att vi skulle till panduro, men vi visste inte vart det låg. Men vi gick av på t-centralen för där hittar vi bäst, och så tänkte vi gå runt och leta lite. Men sen så ringde vi Novas mamma och hon visste vart det fanns ett, så då gick vi dit. Asså det är ju typ som värsta drömmen att va där inne bland alla pärlor ju. :P Jag köpte ståltråd, vanlig träd, sak så man kan göra ringar och uggle pärlor.
Sen gick jag och Nova till gallerian och köpte glass.. Yeeee
//HILMA ♥

Panduro

Idag ska jag och Nova åka in till stan, till panduro och köpa pärlor, och sen ska vi åka hem till mig och göra massa smycken! Det ska bli ganska kul tycker jag. :) Tar med mig kameran till stan och tar bilder, som åker upp på bloggen sen. Det blir även bilder på smyckena vi gjort. <3
På naglarna idag (ist för dagens outdit typ..)
Strawberry margarita, OPI.
Jiiiiihhhhoo imorn är det hundkurs! LÄNGTAR! Det är typ det roligaste som finns! Menar alvar! Det får aldrig ta slut, fast det har redan gått halva.. Men sen kanske vi kan på någon annan slags hundkurs, den som man kan gå efter valpkursen!
//HILMA ♥

Rutan kommer snart

Ska sticka alldeles strax. Rutan kommer klockan fem över åtta, och då ska jag sticka till skolan. Så här kommer en snabb outfit of the day:
Tröja: Forever 21
Byxor: -
Strumpor: H&M
//HILMA ♥

Dagens outfit

Tjabba tjena hallå! Här kommer outfiten för dagen. Väldigt enkelt, inge speciellt.
//HILMA ♥

RSS 2.0