Look what i got ;)

Idag var jag som sagt på stan med Julia (inte den Julia som jag var med på landet). Vi var vid Hötorget.  Jag köpte en cardigan och två stycken solglasögon. Julia köpte ett linne och en T-shirt.
Cardigan: 199
Ljusblå solglasögon: 10 kr på rea
Och ett pas likadana i ljusrosa, har ingen bild.
Efter stan stack jag och Jullan hem till mig och vi lagade lite lunch. Vi tog vad som fanns hemma och kokade nudlar, och stekte paprika bitar och hällde på lite mjölk på paprikorna medan dom stektes och sen blandade vi ihop det med nudlarna. Sen salt, peppar, soltorkade tomater och om man vill, lite olivolja. Sen gjorde vi inget speciellt, för en på kvällen då vi gick och tog ett kvällsdopp.
//HILMA ♥

Dagens outfit

Nu är jag hemma från den där festival saken. Kom hem igår  men orkade inte blogga. Det var trevligt där faktiskt, även om jag aldrig gick på festivalen, utan stannade i huset i stället. Idag ska jag åka till stan med Julia som jag inte träffat på super länge. Vi ska handla på slutreorna. Här är min shoppingoutfit:
Klänning: Fröken söt.
Cardigan: Forever 21
//HILMA ♥

Ses på lördag eller söndag

Hejdå! Nu åker jag till en festival på min familjs kompisars landställe, där vi ska gå på någon festival och tälta på deras tomt och lite sånt. Det ska väl bli mysigt men jag vill stanna hemma när man väl är här, fast jag kommer tillbaka redan på lördag kväll. Så det blir inte så långvarigt.
Julia och jag för några dagar sedan. :)
//HILMA ♥

Godnatttiiiii

Här e ett litet godnatt inlägg: GODNATT! <33 Det börjar bli bättre med det här med landetlängtan. Jag har börjat trivas lite hemma nu. Håller på att packa in allt i garderoben. Ska bli klar innan jag lägger mig.
//HILMA ♥

Hemma

Hejhej. Japp, nu är jag hemma. :( :'( Jag insåg när jag kom hem att jag vill tillbaka till landet. Jag ÄLSKAR mitt land och vill inte åka där ifrån. Fast när jag var där så länkade jag hem. Men nu längtar jag tillbaka. Det är så mysigt där. Man kan gå till en badbrygga fem minuter från huset, och allt är bara så HIIIIIIMLA mysigt!! Det är väl lite mysigt här hemma också men inget kan slå landstället. :'( Imorn ska jag och min familj åka till någon festival med lite olika folk. Det ska väl bli kul, antar jag.
I hammocken on the country..
//HILMA ♥

Hejhejeheejeej

Det är så jobbigt när man målat naglarna och inte kan göra någonting! Fast om man ska va fin får man lida pin. Eller om man ska va fin får man sitta still? Och inte kan man sola häller. :'( VARFÖR måste det vara så dåligt väder? Moln och regn.
Lite random inlägg men..
//HILMA ♥

Tänk vad man kan göra med en vit tröja

Hej snygging! Så du är här igen? Okej lite har jag väl ändå att bjuda på. Det va ju ett tag sedan det var ett modeinlägg. Ellerhur? JAPP! Men nu kommer äntligen ett.
Väska: H&M
Shorts: H&M
Tröja: Gina Tricot
Armband: H&M
Skor: Camel Active
Tänk efter hur det här skulle se ut på, för så här ser det inte så super snyggt ut..
Nu ska nog jag ringa min granne Julia o se om hon vill göra något. ;)
//HILMA♥

Outfit of the day

Lägg märke till länkarna jag la till för ett tag sedan, som du ser om du bläddrar ner lite under senaste inlägg, kategorier och arkiv. Klicka på dom!! OOTD:
Jag och min söta kusin Emma igår.
//HILMA ♥

Good morning

Allt bra? Här är det väl.. Okej. Har tråkigt som vanligt. Längtar efter kompisarna som igår och i förrgår och i förrförrförrgår.. Har blivit ett litet kommentar missförstånd på Lisas blogg. ;) Ifall du ser det här Lisa: Det var inte jag som skrev det där med najs sida och länkade till någon låne sak. Lovar :) <3 Aja det va allt.
//HILMA ♥

Dåligt väder

Tjabba tjena! Här sitter ja i de dåliga vädret. Det var faktiskt fint på förmiddan och vi va och bada och sola och så, men nu blev det dåligt. Nu längtar jag hem lite, efter alla kompisar och så. Och mitt rum! Men när jag väl kommit hem kommer jag längta tillbaka hit till landstället.. Kommer hem på torsdag, om en vecka alltså. Då ska vi "turista" stockholm, som mamma säger, och typ gå runt på stan lite och shoppa och gå på museum (buu för museum!!!) och det ska ju bli ganska kul. Och sen kommer Emma och hennes familj upp och hälsar på, och ska gå på grönan,
Gammal bild ur arkivet. Mitt rum i bakgrunden <33 ;) Btw, blek jag va då :P
//HILMA ♥

Husbil

Heeej! Är slut efter en dag på kinekulle (stavning??) Va där med Nova och hennes familj. Vi va på lite loppis och fikade och åt lunch, och sen åkte vi till ett ställe och badade när solen kom fram. Igår sov jag hos Emma i  hennes husbil. Vi spela sims till vi gick och la oss vid 2, vi skulle nog varit vakna mycket längre om vi fick, men jag skulle ju på utflykt dagen efter.
//HILMA ♥

Sommarland

Jag mår väldigt väldigt illa. :( Usch och fy och blää och blåå! Jag va ju på skara sommarland idag och åt godis och sen var jag tvungen att äta mat hemma också när jag var proppmätt! Nä vill inte ens tänka på det. På sommarland i allafall: Det var ganska kul, fast inte så roliga karuseller. Inget som ens var lite läskig, men aja. Vatten landet var iallafall väldigt roligt! vattenrutschkanor och sånt.

Spinner var typ den roligaste karusellen, den var ganska kul. Men det tyckte typ alla för det var den med längst kö.. Men det var ganska kallt idag så det var inte så mycket folk där. Det onda för med sig det goda.

//HILMA ♥


Lagun

Hejhej! Idag var jag och badade lite vid en lagun med min sommarkompis Julia. Det var super varmt i vattnet, även om det var lite kyligare i luften. Men om man satt i solen ett tag så blev det väldigt varmt. :) Har inte hänt så mycket för övrigt. Vardagen på landet har varit som vanligt, med glass, bad, sol osv. Men vi måste åka båt mer! Det är ju så härligt... Och imorn ska jag, lite kusiner (bl.a Emma) och med Julia. Kul!
kan inte ladda upp bild är ngt knas.
Jag ska börja skriva lite mer intressant när jag kommer hem från landet.
//HILMA ♥

Hands up, give me your heart

Hej hej på dej. Är super trött och har super tråkigt. Saknar alla mina kompisar :( Har typ inte sett dom på typ tre veckor och det är typ en månad till jag åker hem från landet och kan träffa alla.. Jag tror jag saknar min klass också för jag har drömt om dom varenda dag sedan midsommar, utan undantag! Asså drömt när man sover, till er som inte förstod de. ;)
Ester ville inte va me på bild...
//HILMA ♥

Plocka blåbär!

Hejsan. Idag har jag plockat blåbär med Ester, Svante (min kusin som jag nämnt tidigare) och mamma. Så om någon halvtimme blir de blåbär, mjölk och socker. Muuuuummmss!!

//HILMA ♥

Sommarbabbel

Försöker se på en youtube video, men det går sådär.. Den håller på att ladda hela tiden, och då menar jag heeela tiden! Typ var tionde sekund, bokstavligen. Så i stället tills internet inte är lika segt tänkte jag blogga lite granna. Saknar det så himla mycket, men jag kan nog ändå inte börja blogga fullt ut än. Den här veckan kanske det blir några inlägg lite då och då. Min granne här på landstället, Julia som jag brukar vara med typ varje dag har åkt hem och kommer tillbaka om en vecka. Och min kusin som jag också brukar vara med ibland har typ massa fotboll och sånt och är borta till fredag. Och så ska det bli fult väder också. Dom sa på radion att det inte skulle bli speciellt fint väder i juli..
Jag och min granne Julia. Inte så fin på mig men jag har typ ingen annan bild.
Idag kommer mamma och Ester hit igen! Fast inte för en på kvällen någon gång.  Mamma och pappa har varit hemma en vecka och jobbat. Pappa ska jobba en vecka till.
//IHILMA ♥

RSS 2.0