Bloggpaus

Som ni kanske märker så har min bloggpaus börjat. Jag sitter på mitt landställe och tänkte låna datorn en liten stund. Orkar inte blogga nu när det finns så mycket annat att göra. Idag är en super fin dag och jag tänkte sola nere vid bryggan. Nova ska komma hit och hälsa på ett tag runt två. Hon är hos sin mormor och morfar som har sitt landtsälle nära mitt och min släckts.
//HILMA ♥

God lunch!

God lunch! Har precis varit på en härlig promenad med Ester. Det tråkigt var bara att det regnade väldigt mycket.. Men det var mysigt ändå. Fast det verkade inte Ester tycka, för hon försökte gå tillbaka hela tiden. Men jag ville fortsätta att gå, för.. Jag vet inte riktigt varför. Jag visste väl helt enkelt vad jag skulle göra hemma.
//HILMA ♥

Landstället

Idag åker jag som sagt till landstället, fast inte för en ikväll. Kanske uppdaterar någon gång ibland under tiden jag är där, men kanske inte så ofta. Min mormor och morfar har en dator med internet som man får låna om man vill. Vi är borta i några veckor, typ hela sommaren.
Fy vad det regnar idag! Hoppas att det blir bättre väder imorgon. Fast det är mysigt att gå runt på landet när det regnar iochförsig, men kanske inte på midsommar..?
//HILMA ♥

Pinking of you

Har målat naglarna med en super fin ljusrosa färg av märket O.P.I!
Pinking of you heter färgen. Fast det finns en dålig sak med den, och det är att man måste måla typ tre lager för att få en fin och stark färg.
//HILMA ♥

:D

Sitter här och chillar i min nya... ONEPIECE! Är så nöjd. :D Det är dock väldigt varmt.. Men kan inte låta bli att ha den ändå.. Det blev ingen av dom som jag visade förut att jag ville ha. Men därimot skulle man kunna säga att det blev en blandning av alla dom tre!
Hur mysig ser inte den ut!? LOVE IT! Den kostade 800 med rabatten jag fick av min faster. <33 Det blev även två saker till, två par skor. Skulle egentligen bara blivit ett par, men jag kunde inte bestämma mig vilket jag skulle ta.. Så då vart de båda. ;)
Ballerinor med rosett längst fram.
Sandaler i samma material som flipflops.. :D
//HILMA ♥

Exited!

Är super exited inför min onepiece! Omg omg omg omg! Längtar till typ halv fem för då ska jag åka och köpa den. :D Mums fillibabba vad jag vill ha den nu och gå runt och mysa i!
Någon kompis som vill göra något idag? Gärna fler än en eftersom att jag åker imorn och inte träffar er på några månader.. :(
//HILMA ♥

Svar

Anonym om Spruta :(: LYCKOST! Den där Onepiecen ´som vr längst ner var den som jag kanske skulle få av den där Fanny, s¨lyckost´!!! Kan din faster ordna så att jag också får en billigt? :)  Förlåt om du tycker att jag är tjatig  PS. Alltså inte en likadan som du ska köpa
Svar: Tyvär kan inte min faster fixa så att du också får billigare. Hon måste nämligen gå med till butiken, och jag antar att hon kanske inte  har lust att gå dit med någon hon inte känner.. ;)
//HILMA ♥

Packat inför landstället

Har packat inför landstället. Ska ju vara där hela sommaren så det blev en del.. Svårt att gissa vad man kommer att använda och vad man inte kommer att använda. Känns så tomt i garderoben nu asså.. ;)
Ledsen att det är så tråkigt ljus, men det är molnigt, regnigt och åskigt just nu.. Det finns mer grejer på skrivbordet, typ smycken osv osv..
//HILMA ♥

Thumbs up!

Slappar i sängen framför datorn. Skulle inte anstränga knät efter sprutan. Thumbs up!
Kollar youtube.
//HILMA♥

Spruta :(

Hejsan på digsan! Har inte kunnat uppdatera idag. Behövde gå upp väldigt tidigt och åka till doktorn. Det är nämligen så att jag har barnreumatism, fast ingen super jobbig. Bara att jag har lite ont i lederna. Jag var tvungen att ta en spruta så att det inte blir värre. Sprutan tog man i knät. Jag fick bedövningsplåster, alvedon och lustgas. Blev helt yr ett tag. :P Fast det var inte så farligt, inte alls faktiskt. Så imorgon ska jag få en liten belöning..! Nämligen en... ONEPIECE! Min faster har halva priset i onepiece butiken för att hon känner någon som jobbar där. Så då kostar det bara typ 600 kr! Längtar.. Jag vill ha någon av dom här:

//HILMA ♥


Rea

Det blev t-centralen tillslut, som vi åkte till. Eller vi åkte till slussen och gick vid götgatan men hittade ingenting, förutom Lisa som köpte ett linne på bikbok. Då gick tog vi tunnelbanan till t-centralen istället. Där gick vi runt i lite olika butiker. Jag, som vanligt hittade bara saker på H&M. Det är lite tråkigt att bara köpa därifrån, men det är ju så billigt och sorterat (oftast..)
Svart linne, egentligt pris: 99 kr, rea: 50 kr. Vit och orange kjol, egentligt pris: 79 kr, rea: 30 kr. Jeansshorts: 199 kr. Vit och svart väska, egentligt pris: 99 kr, rea: 50 kr.
//HILMA ♥

Ester är hemma!

Ester är hemma! Herre gud vad jag har saknat henne! Det var så tomt när hon inte var här.. Nu kommer jag snart vara borta från henne en vecka också. På torsdag åker ju vi till mormor och morfars landställe, där vi också har en stuga på deras tomt. Och sen på söndagen åker mamma och pappa hem igen för att jobba, medan jag och Ture stannar där. Sen kommer dom tillbaka och så stannar vi nästan hela sommaren.
//HILMA ♥

Håll i er nu!

Idag sov jag till.. Håll i er nu! TJUGIO MINUTER ÖVER NIO! Väldigt sent tycker jag. Ingen var hemma när jag vaknade.
Ska shoppa idag med Julia och Lisa. Vi vet fortfarande inte vart vi ska åka. Antingen globen eller t-centralen.. Sommarreorna är ju ganska stora.. Har några grejer som jag vill köpa, får se om jag hittar dom. Lägger upp bilder på bloggen med vad jag köpt sen.
//HILMA ♥

Hemma

Mår illa.. Har åkt bill halva dagen. Inte så mycket att säga. Festivalen var väl ganska kul. Det fanns bland annat super gulliga kattungar som dom hade hittat och dom hade inte ens öppnat ögonen! Man fick köpa dom för 100 kr! Nova ville super gärna köpa en, men så blev det inte eftersom att hennes föräldrar inte var lika sugna.. Jag frågade faktiskt mamma om vi kunde köpa en, men vi har ju en hundvalp..
Tog massor med bilder, och jag tänkte visa några av dom.
Huset som vi bodde i och lite folk.
Rutan spelar basket vid muren (jag satt på denna mur när jag tog förra bilden)
Fortsätter på temat med en bild på en boll. När vi inte var på festivalen och var hemma vid huset så gjorde vi inte mycket annat än att spela fotboll, väggen, basket osv osv.. OCH KLÄTTRA PÅ MUREN OFC! ;)
Bild på mig och Nova.
Gårdagens outfit.
//HILMA ♥

lååånga bilresan..

Usch! Jag ser inte fram emot den lååånga bilresan.. Den kommer säkret ta typ 7 timmar. Jag mår alltid illa dagarna jag vet att jag ska åka bil. Behöver inte ens sätta mig i bilen. Lite konstigt.. Men det brukar gå bra iallafall. Som jag skrev i förra inlägget så har jag laddat ner massor av spel till mobilen, så jag tänkte sitta med det lite. Fast batteriet tar ju så fort slut.. :( Har min ipod också. Den brukar jag nörda mest när jag åker bil. Och sen har jag massa andra saker också. Kamera, tidningar, bok, ds, pennor och papper och kortspel ifall Rutan åker med oss lite. Det ska jag nog klara mig på. ;)
Haha! OMG kollade just igenom mina bilder, och hittade den här på Ester. Gud vad liten hon va förut. Och vad hennes nos var rakad.. Hon har lite sötare klippning nu enligt mig. Men hon var väldigt söt här också ofc. Tiden går fort med hundvalpar..
//HILMA ♥

Dagens outfit

Hej hej! Jag sitter här i mitt sovrum och ser på Jims värld. Laddar också ner lite nya spel till mobilen.
Dagens outfit. Väldigt enkelt och bekvämt eftersom att jag ska åka bil hela dagen, fast vi åker inte fören klockan ett. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla lite på youtube eller något

Skåne imorn

Hm.. Nä har inte gjort någonting idag typ. Sett klart på säsong 3 av Vänner. :( Såg alla avsnitt på en gång typ.. Det är svårt att sluta titta när man väl börjat.
Fick en ny deodorant idag. Hm.. Jag tror nog ingen bryr sig men aja..
Ska nog packa snart, åker ju till skåne imorn. Fast vi kommer hem på söndagen typ. Så vi kommer typ åka bil största delen av resan, om man inte räknar med tiden vi sover. Men aja, det är nog värt det. Måste fundera på vad jag ska göra i bilen. Neeeej kom just och tänka på en sak. Vi måste lämna Ester hos farmor och farfar när vi är borta, eftersom att det är svårt att ha henne på festivalen. Kommer sakna henne. :( Lite random inlägg, men det gör inge.
//HILMA ♥

Dagens mys outfit

Idag blir en slappar dag skulle jag nog vilja säga. Är bara hemma med Ester och gör ingenting. Därför har jag bara väldigt bekväma kläder på mig idag.
//HILMA♥

Trehundratrittiotre

E ganska nöjd med gårdagens uppdatering. ;) Ska försöka att göra minst tre inlägg per dag. Men ibland kanske det bara blir ett, och ibland kanske det blir 7. Men jag ska försöka hålla mig på minst tre, men vissa dagar så har man ju helt enkelt inte tid. Och anda dagar har man super mycket tid.
//HILMA ♥

Vad tycks?

Ja! Nu funkade designen. Visst ser den proffsig ut, vavava? Mycket bättre än min gamla tråkiga helvita typ. Hade ju ändå bara en nödfall header på den. Kommentera vad du tycker. Btw, alla bilder är tagna av mig i headern. Så den får inte kopieras. Ajja bajja på dig som gör det. Måste nog gå och lägga mig snart, har varit så himla trött dom senaste dagarna. Först blir det nog en dusch. Ses!
//HILMA ♥

Ture

Jag satt och fixade med en header och blev väldigt nöjd med! Men det är något konstigt så det går inte att ändå design på min blogg just nu.. :( Hoppas det funkar imorn eller något. Tog iallafall lite bilder med Ture min brorsa nyss.
Haha lite weird ben..
//HILMA ♥

Vad jag har i min sommarväska

Tjatja! Jag tänkte lite tidigare idag vad folk egentligen vill läsa. Och då kom jag iallafall fram till att en blogg kanske inte bara ska vara fullproppad med "vad jag gjorde idag". Fast jag kommer i skriva sånna iallfall, för.. I enjoy writing it. Jag kom inte riktigt på vad jag skulle skriva om, fören jag märkte... BAMBAMBAM.. Min väska! Nä jag bara driver med er. Men det är sant att jag kom på vad jag skulle skriva om när jag såg min väska. Hursomhälst. Jag tänkte bara visa er vad jag tar med mig till stranden och så. Allt är kanske inte helt nödvändigt men jag älskar att ha många saker i väskan, som man kanske behöver någon gång.. Jag tänkte att det kanske är lite inspirerande, eller det hoppas jag att det är i allafalll. ;)
Längst bak har vi väskan. Den är ganska liten, och därmed enkel att ha med sig utan att behöva oroa sig över den. Sen har jag solkräm för ansiktet. Deo, balsam, shampo, body lotion. Jag hatar att duscha på sommaren, eftersom att det känns som om man är ren när man badar några gånger per dag. Men samtidigt så blir ju fortfarande håret smutsigt, och då tänkte jag att man kanske kan tvätta det i sjön. Självklart måste man duscha på sommaren också, eftersom att sjöar kan vara fyllda med aljer och grejer. Sen har jag mina hem och cyckelnycklar. Min mobil, med hörlurar. Kamera, och slutligen pengar för att köpa glass ofc. ;) Och sen har jag en annan väska med bikini och handduk, men den orkar jag inte visa eftersom att den bara innehåller två saker.. Det var allt. Gillar ni bäst inläggen när jag skriver om min vardag, eller sånna här inlägg?
//HILMA ♥

Varierande väder

Gud gud vad jag har tråkigt nu. Asså, vad är det här för väder! Först var det fint, och nu blev det molnigt och började dugga? Jag hann bara sitta ute på min filt i typ en kvart. :( Meeen jag han ta en super awesome bild!
Ja, jag bytte outfit när det blev så vamrt.
OMG NU BÖRJAR DET SPÖÖÖ REGNA!
//HILMA ♥

Jiiiihuuu!

JA OMG MIN BÖN FUNKADE! Nu är det super soligt och dö varmt i solen. Har solat i nästan en timme nu och är super varm! Kan nog inte sola mer.. Funderar på att ta en filt, lite kuddar, en bra bok och lägga mig i skuggan i trädgården. Jag tycker att det låter väldigt mysigt i allafall! Japp, den iden ska nu genomföras. ;)
En av dom första bilderna som jag la upp på min blogg för några månader sen. Kolla snön utanför bilfönstret! Känns nästan svårt att fatta att det såg ut så i vintras..
//HILMA ♥

Hmm.. Nepp, inte fint idag häller

Nä asså nu får solen ta och komma fram! Varför skulle det vara skit fint väder innan sommarlovet, och nu när det väl är sommarlov så e de molnigt och typ 18 grader! :( Hoppas hoppas det blir fint snart.. I allafall så kan det väl vara bra om det är fint på mitt landställe när jag är där? Snääälla vädergud????????? OMG vad jag längtar till mitt landställe! Fast jag kommer nog sakna att blogga.. Fast lite bloggning kanske det blir.
//HILMA

Dagens outfit

Undrar vad jag ska hitta på idag. Spela lite basket kanske? Det var ett tag sedan nu. Typ.. Två veckor sen tror jag. Här kommer dagens outfit:
Tröja: H&M. Byxdress: Någonstans i London.. Tights: H&M.
//HILMA ♥

Skåne på fredag

På fredag ska jag åka till skåne! Jag tror inte jag har sagt det än.. Har liksom glömt bort. Men i allafall. Jag och min familj, Nova och hennes familj, Rut och hennes familj och sen massa andra familjer som vi känner ska åka och bo i en stor stuga. Sen ska vi gå på en festival. Det är nämligen så att min pappa har ett punkband som ska spela på där. Och på den festivalen så finns det lite olika aktiviteter också. Vi kommer hem på söndag kväll, och är alltså bara där en natt. Skriver kanske lite mer om det på måndag. Men eftersom att jag inte kommer ha tillgång till internet, så kommer det inte bli några blogginlägg. Kanske gör något tidsinställt men vi får se vad jag orkar.
En bild från förra året när vi var där. Jag, Nova och Rut.
//HILMA ♥

Mysigt väder

Var och badade lite tidigare idag, men det blev lite dåligt väder så vi åkte hem efter ett tag. Nu har det blivit ännu värre och det ser ut som om det ska börja regna. Så jag har krupit ner under täcket, med datorn i knät. Myysigt! Älskar att bara slappa när det är regnigt (vem gör inte det?). Och en sak som gör det ännu bättre är att jag är helt slut i kroppen. Då är det så skönt att bara sitta still lite..
//HILMA

Dammsugaren

Nu är mitt rum rent och fräscht! Har städat hela morgonen typ. Fast rummet är Väääääldigt varmt också. Jag hatar att det alltid ska bli så varmt när man dammsuger. :( Dammsög väldigt noggrant idag. Jag brukar "damma" med damsugaren. Jag antar att det inte är lika bra som att damma med en trasa, men jag haaaaatar att damma så mycket så att det inte är klokt! Så jag använder dammsugaren i stället..
Nu blir det lunch. Är inte riktigt säker på vad jag ska äta men aja.. Jag kommer nog på något. Orkar inte laga något, så jag kanske bara tar en billyspizza eller mackor, gröt eller något liknande.. See ya!
//HILMA ♥

Dagens outfit

Ska kanske till flaten idag med Lisa och några fler, och vilka fler är fortfarande oklart.. ;)
Linne: H&M. Shorts: Ingen aning.. Sry.
//HILMA ♥

Mm

Har varit och badat idag. Med Julia, Nova och Ester. Vi tog en promenad till söderbysjön, och nu är jag helt slut. Det var ganska kul där, men lite tråkigt eftersom att jag inte kunde bada så mycket på grund av Ester. Men jag kunde ta några dopp medan Nova eller Julia hade Ester lite. Men annars kunde jag ju sola.. Ester va super gullig när hon badade. Hon doppade benen och så såg hon ut som en lite kyckling med sina smala ben.. ;)
En gammal bild jag redan lagt upp, men så ni får se hur hon ser ut när hon är blöt.
//HILMA ♥

Vilken..

Vilken är din favorit färg? -Hm... Grå, ljusblå och ljusrosa.
Vad är ditt turnummer? -Åtta.
Vilken färg har du på tandborsten? -Rosa ofc! ;)
Vad gillar du bäst, guld eller silversmycken? -Jag gillar mest guldsmycken men äger mest silversmycken..
Vad använder du mest, höga eller låga strumpor? -Låga, framför allt nu när man har bara ben nästan hela tiden.
Hur ser ditt iphoneskal ut? Svart med rosa hjärtan.
Vilken är din favorit blomma? -Är inte riktigt säker, men vitsippor luktar väldigt gott.-
Vad skulle du vilja heta om du inte hette Hilma? Jag gillar namnet Vendela väldigt mycket men jag tror inte att jag skulle passa att heta det. Kanske skulle vilja heta Ella, Stella, Emily eller Oliva.
Vad brukar du äta till frukost? Fil med skivade bananer och musli.
Vilken färg skulle du färga ditt hår till om du var tvungen? Brunt tror jag..
//HILMA ♥

Outfit of the day

Blus: H&M
Kjol: American apparel
//HILMA ♥

Städningen

Hejhej! Jag kanske har nämnt någon gång att jag är en ganska organiserad person, när det gäller mitt rum i allafall. Så jag tänkte tipsa er om hur jag håller det organiserat. Först, organisera. Ta en dag när du är lite peppad på att städa. Det är svårt att säga hur du ska organisera, för det är upp till dig vad som är mest praktiskt. P.S dagen när jag organiserade mitt rum så kollade jag först på den här videon:
Om du inte vill se introt kan du hoppa till 1:16 
När du är klar med att organisera, så kan det vara ganska krångligt att hålla det på de viset. Försök att lägga  tillbaka allting när du är klar med det. Försök att hänga upp kläderna som du slitit ut ur garderoben men bestämt dig för att inte ha på dig den dagen. Det här med kläderna är min största svaghet, och för mig funkar det inte med att hänga tillbaka kläderna, utan för mig funkar det bara att städa efter några dagar. Då kan man till exempel börja med att hänga in och lägga in alla gula kläder, och nästa dag alla gröna osv osv. Eller så gör ni som jag, sätter på tvn, sätter på datorn och ställer den framför mig och sen tar jag alla kläder och viker dom medan jag ser på tv eller kollar på datorn. Jag brukar då börja med att vika till exempel alla mina byxor, och sen alla linnen osv osv.
Tredje tipset är att ta lite i taget, när du inte har något att göra. Väldigt enkelt, men det funkar ganska bra ändå. Men alla människor är olika och har olika knep som funkar för dom.
Om inget av det här funkar för dig, har jag ett sista tips. Håll röran organiserad. Det brukar jag också göra innan jag lägger in alla mina kläder. Och vad menar jag med det? Jo, såhär menar jag: Lägg alla kläder på en viss stol, och inte över hela golvet. Försök att bädda din säng, för då ser rummet mer städat ut. Ha inte massa saker överallt, utan ha allt på samma plats. Då blir det ändå ganska hyfsat städat i ditt rum, även fast det inte är det.
Hoppas att någonting funkade för dig. Städa vackert nu, och hejdå!
//HILMA ♥

Jag har verkligen..

Jag har verkligen skit tråkigt! Ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Det är dåligt väder ju. :( Men jag kanske ska åka och bada ändå.. Det är ju samma temperatur i vattnet. Men ändå, det är ju inte lika mysigt eller något sånt. Kanske ska åka och bada inomhus? Eller jag vet inte. Men något vill jag hitta på idag ändå, för jag har så himla tråkigt!
//HILMA ♥

Bada!

Om man ska sammanfatta det jag har gjort dom senaste två dagarna så låter det nog ganska självklart såhär: Badat!
Jag badade igår på sicklastranden, men det var skit mycket folk. Och sen samma dag så tog jag jag, mina kompisar och min familj och Novas familj ett kvällsdopp på något ställe vid flaten, och det är därifrån alla bilder kommer ifrån. Vi åt även picknickmiddag där. Och idag var jag, Julia, Rut och Nova vid riktiga flaten, och dit ska jag och Julia efter middagen också.
//HILMA ♥

Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Eller nja..

Idag ska jag faktiskt åka och bada, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. ;) För i helgen kommer det att bli ganska dåligt väder, och då passar det ju inte. Fast imorgon står det att det ska bli ganska fint, men äääännddddååå. Och sen så måste jag ha Ester här hemma hos mig, och måste ta hand om henne ganska ofta medan pappa o mamma e på jobbet. Har inte så många andra planer för idag. Skulle ju vara kul om någon ville åka och bada med mig, lite tråkigt ensam kanske.. Och sen ikväll ska min familj ha piknick med Novas familj, vid någon sjö och så ska vi bada och grejor. :D
Btw, tar med mig kameran idag, så blir det lite bättre kvalitet på bilderna. Hm.. Det var allt. Seeeeeess!
//HILMA ♥

SOMMARLOV!

OMG OMG OMG! Det är sommarlov! Skolavslutningen var väl som alla andra år. Inget speciellt. Efter avslutningen så åkte jag och kompisarna firade genom att åka in till stan och gå på resturang och käka lunch. Det var bufe, med lite olika thai saker. Och så fanns det ett bord med shushi också. Sen så åkte vi hem till Lisa och gjorde lite blandat, typ som att gå och köpa läsk och godis och typ springa runt och äta det medan vi var helt knäppa och flumiga typ.. Vi fick nog en lite socker kick skulle jag gissa på.
På resturangen. Det var speglar i taket. Haha! Ja, de e mitt finger längst upp i högra hörnet..
Ruth åt en halv tesked wasabi (typ..) för en femma..
Converse! Från vänster: Lisas converse, Hilmas, Julias och Ruths! Skit dålig bildkvalite på alla bilder, jag vet. Det var väldigt mörkt, och då blir det skitkvalite.
Men det är faktiskt lite tråkigt att inte gå i skolan också, för jag kommer sakna alla från klassen! Framför allt killarna.. Och framför allt en viss kille.. Men alla utom den vissa killen kommer jag bara sakna för att dom är så roliga.. Inte att dom skämtar utan på hur dom beter sig, eller vad man ska säga. Väldigt svårt att förklara och jag vet inte hur många som kommer förstå vad jag menar men aja..

Skolavslutning!

Snart kommer Julia, och då ska vi cykla iväg till skolan, där det är SKOLAVSLUTNING!
Det här ska jag ha på mig på avslutningen. Jag har även plattat håret, vilket kanske inte syns på bild.
//HILMA ♥

Deo

Idag då? Har inte gjort något speciellt. Ganska slapp dag, inga lektioner eller så. Efter lunch så kollade vi på när högstadiet och högstadielärarna spelade fotboll. Vet inte riktigt vilka som vann.. Kan inte fatta att vi ska börja högstadiet efter sommarlovet! Även fast man kanske börjar "riktiga" högstadiet när man går i sjuan. ;) Jag stinker typ tantperfym just nu. Det vart lite fail i morse.. Min deo är nämligen slut, så jag tänkte låna mammas. Men så märkte jag att jag mådde illa av den, när jag redan hade tagit as mycket på mig (det är den som luktar tant..) Försökte tvätta bort, men det gick inte så bra. Så jag tänkte att jag kunde dölja lukten, och så tog jag det allra sista av min deo och sen så tog jag pappas också. Det gick fortfarande inte bort.. Så jag tog perfym under armarna också, och orkade inte bry mig mer sen. Fast jag luktar fortfarande.. Måste nog dränka mig lite mer i olika dofter..

Här är min älskade deo, synd att den är slut nu. ;) Den luktar ju så gott.

//HILMA ♥



Uppdateringar

Jag saknar att blogga! Så jag kunde inte låta bli att göra ett inlägg nu.. Fast jag kommer kanske inte göra inlägg varje dag.När jag åker till mitt landställe, ska kommer jag kanske inte ens göra ett, men vi får se för jag kan inte sluta blogga när jag väl börjat. Det är ju så kul!
Lite uppdateringar då..: Var på min farmor och farfars landställe i helgen. Och sedan på måndagen var jag, Julia och Lisa på grönan! Åkte lite blandat, typ allt (FAST INNNNNTTE FRITTFALL!!) Imorgon är det skolavslutning. Jag och några kompisar kanske ska gå på resturang efter och käka lunch. Det låter ju ganska mysigt tycker jag.. ;) Gud vad härligt med sommarlov! Fast jag kommer sakna alla (okej, kanske inte alla då..)
Min hand ser lite konstig ut, eftersom att jag inte bilden är tagen helt uppifrån, så min fingrar ser väldigt korta och tjocka ut, men aja.. Haha, lite babbligt inlägg. ;)
//HILMA ♥

Juni!!

Det är juni! Vilket betyder att det är sommar! Idag ska jag kanske åka och bada.. Vi får se hur det blir. Det här blir antagligen mitt ända inlägg i juni, eller jag KANSKE gör ett till.. Men det har varit jätte skönt med en bloggpaus. Så det blir en lååång bloggpaus under sommaren. Men OMG på torsdag om en vecka så är det skolavslutning för min skola!
//HILMA ♥

RSS 2.0