Hemkunskap..

Jag mår skit illa! Vi hade hemkunskap idag. Vi gjorde någon slags tårta, och det var tre stycken som delade på en. Åt inte upp allt, men den var väldigt mäktig... Nej kan inte prata om den kommer spy. Men jag ska nog gå och ta en banan för att tänka på något mindre sötsak grej. 
Bara så att ni vet så kommer jag inte blogga, nästan någonting alls i sommar. Orsaker: Jag kommer göra typ samma sak var enda dag, så det kanske blir lite tjatigt att skriva om. Jag vill INTE sitta vid datorn när man kan hitta på något roligt istället. Jag vill inte vara orsaken till att någon sitter inne och degar framför datorn på sommaren. Ingen kommer säkert läsa min blogg ändå när det är varmt ute. Och sist men INTE minst, jag kommer inte ha tillgång till datorn varje dag under sommaren. Så, då vet ni.
//HILMA ♥

Basket <3

Hej! Idag var jag först på någon tråkig blomsterhandel med Rutan, hennes mamma och min mamma. Fast det var lite kul, för vi åt en as god tårta.. Men sen gick vi hem till mig och gick ut och spelade basket! Vi kastade bollen till varandra och körde lite olika basketbasic..
Känner mig väldigt sugen på att gå ut och köra lite till nu, men jag ska nog måla naglarna i stället.
//HILMA ♥

Barca

Yay!!!! 3-1 till barca! Hejjade på dom från allra första början! Haha, kul att hejja på världens bästa lag.. Man blir nästan aldrig besviken. ;)
Bakgrundsbilden på datorn just nu..!
//HILMA ♥

Glass

Jag har skit tråkigt. Den här dagen blev som jag trodde, skit tråkig. Fast det fanns två stycken roliga saker idag. 1 en mys promenad med Ester och mamma då vi drömde om olika villor vi vill köpa i framtiden. 2 glass! Haha..
//HILMA ♥

Tiden flyger iväg

Idag skulle de ju bli strålande sol och typ 20 grader! I stället fick vi moln och 10-15 grader.. Jag hade ju planerat att sola! Skulle även gå till en loppis, men den håller redan på att stänga.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske gå och köpa lite godis? Men det är ju inte så där fruktansvärt roligt och tar inte så lång tid.. Så efter det då? Det är ju inte så mysigt att vara ute i det här kalla vädret antar jag. Kanske ska ringa någon och fråga om den vill gå och köpa godis med mig. Eller kanske inte.. Den här dagen bara flyger iväg! :(
//HILMA ♥

Orkar inte blogga

Orkar inte blogga så mycket. Har alldeles nyss varit och satt upp lite stick-grafiti med så kallade stickjuntan. Ganska roligt. Det blev väldigt fint.
Från vänster: Frida, Hilma (jag), Rut, Nova.
Några av alla figurerna. Vi (okej, dom inte jag..) satte även upp en stickad text: "För ett varmare Stockholm."
//HILMA ♥

Boring

Måste göra läxan! Skit boring! Men det är ju bäst om jag blir klar med läxan så att jag kan göra roliga saker senare.. Men jag har redan gjort en bit idag, så kanske inte så göra så mycket mer.. Onödig uppdatering, men aja. Bye!
Ett självporträtt.. Inte speciellt likt.
//HILMA ♥

Habbo..

Her börjat spela habbo. De va inte skit kul, men aja.. Det är roligt om man skypar med andra som också spelar habbo, så kan man prata samtidigt.. Då är det väldigt roligt faktiskt. Gjorde de igår med Rutan och Lovisa, och nu med Rut.
Jag är den gröna, som ni kanske antog... Kommer inte säga vad jag heter på habbo till folk som jag inte känner.
//HILMA ♥

Slush

Tja! Orkar verkligen inte blogga, men äh gör de ändå. ;) Påvägen hem så gick jag, Rut, Lovisa och Nova och köpte slush! Det var helt okej.. Inte super gott, men inte äckligt. Jag tog lite av varje smak, och det var: blåbär, kaktus och något annat, och sedan så var det melon och citrus. melon och Citrus var lungt godast! Dom andra var lite för söta för min smak..

Random bild från google.

//HILMA ♥


Gästbloggning!

Tja! Gästbloggat lite på Lovisas blogg. Läs GÄRNA mitt onödiga inlägg... Genom att klicka här!
Redigerad bild (fixat med ljuset) tagen för några veckor sedan. Tagen hemma hos Nova.
//HILMA ♥

Phuu!

Phuu! Äntligen klar! Har skrivit om ett prov i typ två timmar nu.. Klarade inte NO provet. Jag glömde visst att plugga.. Nä det va faktiskt så att jag glömde ta med mig pappret hem som man behövde för att plugga. Så speciellt konstigt var det nog inte att jag inte klarade det.. Men jag själv tyckte nästan bara de va bra att jag inte klarade det (även fast det hade varit väldigt skönt att bara ha det överstökat från början..) för att jag blev as peppad att plugga och klara det där jäkla provet!

//HILMA ♥


Plugga

Måste plugga uppdaterar senare.
På bilden från vänster: Min kusin Emma, jag, min kompis Julia (inte den Julia som jag brukar skriva om)
//HILMA ♥

Nail polish

Sry, dålig bild. Men aja.. Målde nyss nagellack! Jag tror att det kommer att bli ganska failat, för det har inte torkat helt och det kommer nog geggas lite, eller hur man ska utrycka sig.. Kladda sig kanske man kan säga.Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen läsa och typ gå och lägga mig efter ett tag. Godnatt!
//HILMA ♥

Varför!?

Varför var jag tvungen att äta kiwi till mellis!? Jag tål ju inte ens kiwi... Jag får alltid massa sår i munnen, och så kan jag typ inte äta för att jag har så ont på tungan! Nu är det skit jobbigt att äta middag.. Eller det gör liksom ont.. Fast kiwi är ju så himla gott, så det är vääääldigt synd att jag inte kan äta det utan problem, du vet.
Laddar upp en bild senare. Krångel med uppladningen.
//HILMA ♥

Tjena tjena

Sitter här och läser. Märkte hur många tusen gånger roligare det var att fälla upp datorn.. Ska nog kolla på någon youtube video, och sen återgå till läsandet. Eller det där med läsandet är jag inte helt säker på..
//HILMA ♥

Dröm garderob...

Godnatt! Nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax, så att jag är hyfsat frisk i morgon. Inte precis det roligaste att gå runt och nysa hela tiden, på alla lektioner och allting..
Här är min drömgarderob på ikea! Fast asså, min absoluta drömgarderob är naturligt vis mycket större, och är en walk in closet med massa rosa inredningsdetaljer och en fåtölj mitt i allt ihopa som man kan sitta i när man väljer kläder, och kanske lite gulddetaljer lite här och där. En vit heltäckningsmatta på golvet osv osv.. Men det här var det största som man kunde ha just på ikeas hemsida.. Om jag kollar på planlösningar på olika hus, så kollar jag faktiskt allra först om det finns en walk in closet i något sovrum. Finns det det, så låtsas jag att jag flyttar in där, och sen så kommer jag på vart dom andra familjemedlemmarna ska ha sina sovrum, och vad jag ska ställa i mitt rum och bla bla bla bla bla.. Aja, säger det igen: Godnatt och sov så gott!
//HILMA ♥

Ett år

Idag är det exakt ett åt sedan som jag och min familj skaffade våra kaniner! Och så är det tre veckor sedan vi skaffade Ester. Vi skulle skaffat henne en vecka tidigare, så skulle vi fira en månad för Ester, och ett är för kaninerna. Haha, vilken nörd jag är..
//HILMA ♥

Hundkurs, typ

Tja! Var nyss på hundkurs med Ester. Fast vi var inte med på själva kursen, utan i kollade på. Vi (Ester) ska nämligen börja på den kursen senare i höst! Det var i allafall ganska roligt att titta på. Hundarna hoppade skulle hoppa upp på olika stora stubbar, och sitta där bredvid varandra, utan att hälsa, och ändå sitta väldigt trångt. Hundarna var super duktiga! Och gulliga, så klart. Det ska nog bli ganska kul att gå på den kursen sen när det blir dags. Läraren var as duktig!
Här e en bild på Ester.
//HILMA ♥

Pollen

Det blåser in massa pollen i mitt rum! Har öppet fönster, för att jag dammsög, och det blev så himlans varmt här inne.. Skönt att man inte är pollen allergiker. Det är ju skit mycket pollen ute just nu! Var påväg hem från Rutan igår och såg världens hör med pollen på trottoaren.. Stackars allergiker säger jag bara..
Random bild. Kom inte på vilken bild som skulle passa till det här inlägget..
//HILMA ♥

AJ!

Aj, jag har skit ont i halsen! Jag vill gå och lägga mig, men vi har massa gäster.. Funderar på om jag kan somna i ett rum med stängd dörr? Det är så plågsamt att behöva vara uppe, eftersom att det gör ondast i halsen på kvällen och på morgonen. Jag hoppas jag blir bättre imorn! Jag vill inte vara sjuk! Det är tråkigt..
//HILMA ♥

Grillfest!

Ikväll blire grillfest! Rutan och Nova ska komma med deras familjer. Myyysigt! Och gott!! Har redan varit lite med Rutan och Nova idag. Fast inte så mycket, för jag behövde gå hem och göra läxan. Vi har en ganska jobbig läxa. Man måste skriva en berättelse. Jag har typ hälften kvar, och jag har bara skrivit en sida och det kommer bli ganska svårt att få den till tre sidor, som den måste vara..
//HILMA ♥

Lös tand!

Hejhej. Jag sitter här och käkar frukost. Äter bara fil utan några flingor, för att jag är sjuk och var inte sugen på någonting annat. Men det är skit jobbigt, för jag har en super lös tand! Varje gång jag sväljer filen, så känns det som om den ska ramla av. Och jag är rädd för att dra ut tänder (själv med händerna alltså, inte hos tandläkaren), det är bland det värsta som finns tycker jag! Jag kanske ska dra ut den lite senare idag, men det är ju så läskigt..

Var inte speciellt sugen på att ha en bild på en tand, så jag valde filmjölk istället.
//HILMA ♥

Mini shopping!

Tjatja! Jag skrev ju i förra inlägget att jag hade tagit mig en tur till stan idag me Rut och Nova. Jag köpte inte enormt mycket saker, för jag måste spara lite pengar semestern i sommar. Men jag hittade några saker, och jag tyckte att det var ganska bra priser på sakerna.
En ljusbrun/beige jumpsuit. 99 kr.
Lädsen men det blev för mörkt för att ta kort, men jag köpte även en tröja shorts och en cardigan.
//HILMA ♥

Typ

Tja! Jag har typ gått och blivit sjuk! Neeeej! Jag vill inte... Måste jag!? Jaaaa det måste du. Men jag vill inte! Aja, får stoppa i mig tusentals halstabletter, och ta med mig näsdukar överallt så ska jag nog klara de..
...
Idag var vi komplediga efter klassresan! Så jag, Rut och Nova åkte och shoppade istället. Visar vad jag köpt senare eller imorgon. Kände att jag behövde den där ledigheten.. Nu är det as najs, för nu har vi ju en hel helg framför oss! OMG vad härligt! Och imorn blire grillfest med några andra familjer. Nu ska jag återgå till att vänta på att någonting roligt ska hända. Hejdå!
//HILMA ♥

Trött, tröttare, tröttast..

Jag håller typ på att somna! Skit trött efter klassresan. Resan va as bra! Vi gjorde massa roliga saker. Vi paddlade bland annat, det var typ det roligaste. Fast ja va "ganska" rädd.. Eller bara när de va djupt. Jag va rädd att jag skulle ramla i, eller att det skulle komma en haj, eller att det skulle komma en haj när jag ramlat i.. Men inget av det hände, och det var ju bra. Fast jag blev lite mera van i slutet. Orkar inte gå ner och hämta min kamera, lägger upp lite bilder sen, kanske. Fast jag tog inte så många bilder.. Kanske kan få låna några av Nova.

Klänningar!

När du läser det här inlägget så är jag på vindalsö på klassresa. Det är nämligen ett tidsinställt inlägg. Jag har antagligen väldigt roligt just nu. Kanske badar eller fiskar, eller äter lunch eller något. Iallafall. Det här inlägget ska inte handla om min klassresa, för det kommer nästa inlägg att handla om. Det här inlägget kommer att handla om.. Inget speciellt men här e iallafall lite klänningar jag tycker är snygga. ;)
Klicka här för att komma till den här klänningen!
Klicka här för att komma till den här klänningen!
Klicka här för att komma till den här klänningen!
Från nelly.com! Vad tycker ni? Vilken är eran favorit? Min är nog den sista.
//HILMA ♥

Min frukost!

Tja tja bloggen! Sitter vi mitt skrivbord och äter frukost. Yoghurt och crunchy med ett glas proviva. Inte speciellt gott. Jag brukar äta fil med musli och bananskivor. Det är min favorit frukost!! Men vi hade inte musli hemma idag, så det fick bli någonting annat. Jag väntar på att det ska bli dags att åka till skolan! Eller, att vi ska åka till skolan för att sedan åka till båten för att sedan hamna på vindalsö!
Here you can see my breakfast!
//HILMA ♥

Imorn blir antagligen bättre..

Seg dag. Men imorn blir antagligen bättre! Any way. Gick hem och satte mig vid datorn. Tänkte göra läxorna, men jag hade inte pappret. Kollade lite youtube, och lite bloggar. Min dagliga data rutin skulle man kunna säga. Men sen kom jag på att jag visst hade pappret och började på svenska läxan. Vi ska skriva en berättelse om någon tjej eller kille som var inlåst någonstans. Vi fick lite mer detaljer av läraren om vad vi skulle göra, men jag orkar inte bäretta dom (plus att dom nog inte är speciellt intressanta..) Blev inte klar, skrev inte ens en sida, för mamma och pappa kom hem ganska snart efter det. Och när Ester har kommit hem kan man inte precis sitta och koppla av och göra läxorna, framför allt inte när hon precis åkt bil och är rastlös.. Men aja, vi har till på måndag på oss med den läxan. Det känns som om jag babblar på om massa onödiga saker.. Aja, skit samma. Sån e jag liksom.
Jag imorse. Var astrött idag. Kanske syns?
//HILMA ♥

Packat och klart!

Tjabba tjena hallå, vi säger så!! Igårkväll inann jag skulle gå och lägga mig, såååå packade jag till våran klassresa! Här är resultatet:
Två stycken bikinis, en handduk, två par strumpor, ett par sockor, pyjamas, ett par jeans, ett par mjukisbyxor, en långärmad tröja, ett linne, ett tandborste sätt med tandborste och tandkräm och en fickspegel! Det ska jag ha med mig på våran klassresa till vindalsö imorn. Och sen så lite lakan och sånt, men de orkar jag inte ta kort på.
P.S Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket annat för mig..
//HILMA ♥

Klassresa

Tja! Kom nyss hem från skolan.Har varit på någon grej för att samla in pengar till våran klassresa som vi ska åka på på onsdag. Jag längtar super mycket! Vi ska åka till vindalsö. Vi har varit där förut i trean, och de va as najs!
Men iallafall. Ikväll. Jag stog i cafeet som vi hade. Vi tjänade typ 2400! Ganska bra, eller vad säger ni? Men det fanns annat som man kunde göra också..
Bild lånad från google av vindalsö.
//HILMA ♥

Hej!

Hej! Idag har jag bakat AS mycket med Julia! Vi bakade en failad kladdkaka typ.. Fast det var konstigt att den failade, för vi gjorde den helt enligt receptet.. Men så bakade vi också en ganska lyckad kladdkaka, fast den vart inte så kladdig. Och efter det så gick vi hem till Julia och gjorde maränger. Nu ska jag dra till Julia igen, våra föräldrar ska ha stickjunta! Dom träffas och stickar.
//HILMA ♥

Trick!

Idag lärde jag Ester att sitta ner och ligga ner på order, eller vad man ska säga! Gick super lätt, vi har tydligen fått en väldigt intelligent hund! Imorn kanske jag ska lära henne något lite svårare.. Ni får gärna komma med tips på vilka trick jag kan lära henne!
En skärmavbild av en video jag filmade när jag lär Ester basictricken.
//HILMA ♥

Twitter

Tja! Har faktiskt gått och skaffat mig twitter! http://twitter.com/#!/HilmaHilmiis. Inte alls lika kul som en blogg, men å andra sidan kan man bara skriva små korta tweets där, och då kan man uppdatera väldigt ofta.. Följ mig gärna, för jag har typ ingen follower.. Skriv gärna om ni vill att jag ska uppdatera min twitter ofta, för då gör jag det! Jag anpassar mig väldigt gärna efter er! Det räcker med att en person säger att hon vill att jag ska uppdatera min blogg lite mer, och då gör jag det (med vissa undantag förstås).
Här har vi min twitter! Kanske inte ska börja twittra.. I början är det ju alltid roligast.
//HILMA ♥

Sverige just nu!

Sverige just nu på eurovision.
Hur tror ni att det går? Jag tror faktiskt att det kan gå ganska bra.. Om man jämför med dom flesta andra bidragen. ;) Men man vet ju inte. Eftersom att dom andra länderna röstat fram dom bidragen det blev, och har kanske lite annan smak än vi svennar. Eller? Jag vet ju inte.. Vi får se helt enkelt!
//HILMA ♥

Sommarfavoriter från bikbok!

Tjatjatja bloggen! Rutan e här och vi gör ingenting. "Rutan kan vi inte gå ut och göra någonting?" Säger Hilma. "Visst" svarar Rutan. Men innan vi går ut ska jag bara visa några väldigt snygga saker från bikbok!
What do you think?? Ni kan hitta allt på biboks hemsida, under olika kategorier. Jag tog allt bara lite random, och tänkte inte tillexempel att byxorna skulle vara med klänningen, eller något sånt. Allt är snyggt för sig, även om man kan göra snygga outfits av sakerna tillsammans.
//HILMA ♥


Trååååkig dag..

Jag har ingenting att göra! Jag ville åka och köpa skor, och jag ska försöka övertala mamma att göra det, men hon hade annat för sig.. Jag måste städa imorn eller idag. Mitt rum är alldeles smutsigt på golvet, eftersom att Ester springer in och ut hela tiden och tar med sig barr osv.
Jag och Ester lite tidigare idag.
//HILMA ♥

Lycklig!

Hejsan allihopa! DET REGNAR! As mysigt! Älskar när det regnar! Passade på att ta lite bilder till er, på regndroppar.
Blad med vattendroppar på.
Under vattenrännan. Lät asmycket där ute, när vattnet droppade..
Jag, myser i regnet! Tur att vi hann ha jympa idag innan det började regna. Vi hade nämligen utejympa ute i skogen.. Asså, det regnar typ inte längre.. Det gjorde det ett ganska långt tag men det tog aslångtid att fixa med bilde till inlägget, och så såg jag lite på tv och så.. Gick ut och plockade maskrosblad till mina kaniner i regnet bara för att bli blöt! Det är ju så himla fruktansvärt mysigt att komma in till ett varmt hus när man varit ute i regnet! Kanske krypa ner under täcket och se på film.. Dricka te osv. Myyyss!
//HILMA ♥

Pizza!

Har nyss ätit hemlagad pizza till middag! Supergod!
Såhär såg den ut när den stog i ugnen.
Innan middan så var det några ungar i min trädgård som stog och klappade mina kaniner. Dom hade bara gått in i vår trädgård och matat våra kaniner. Jag gick ut och frågade och dom brukade tydligen göra det ibland. Jag sa till dom att dom kanske skulle ringa på och fråga nästa gång dom ville klappa våra kaniner.. Dom var så gulliga så jag ville inte skälla ut dom. ;) Men vi kom överrens om att dom skulle fråga nästa gång. Lite onödigt att berätta men jag hade inget att skriva om.
//HILMA ♥

Gissa vad jag gör? STÄDAR!

Tjatja bloggen! Sitter i min säng med en hög med kläder bredvid mig. Sitter och viker kläder! Mm, vad roligt.. Eller nej.. Men jag har faktiskt inget emot att städa. Eller jag hatar damsugning och damning, men att vika kläder, det funkar. Jag är ett organiseringsfreak, så jag städar ganska ofta.. När det är stökigt för jag PANIK! Därför måste allting vara perfekt, vilket är ganska jobbigt.
Min strumpa på min hand.. Nu ska jag städa vidare. Hejdå! Kommer med fler inlägg senare.
//HILMA ♥

Nova

Nova är påväg om en stund! Våra föräldrar ska åka och träna tillsammans, så då kommer  Nova hit och är med mig så länge. Hennes brorsa kommer också och leker med min brorsa. Jag och Nova ska plugga, och Julia kanske också ska komma över. Vi har prov imorn, och jag har inte pluggat ALLS till det, så jag måste nog skynda mig lite med det nu.. TYVÄR men jag har ingen bild till det här inlägget! Har nämligen inte gjort något speciellt idag förutom att sola.. Sorry.
//HILMA ♥

Årets första dopp!

Tja! Idag var jag, Julia och Lisa och badade! Det var super kul! Vi solade också och åt glass. Sen gick vi hem till Lisa och hade vattenkrig! Jag blev helt  dygnsur.. Efter det så satt vi bara på asfalten och snackade..
På stranden!
påväg hem! Vi såg ett läskigt tånårsgäng med en kampund som sa något till Lisa (något i stil med: "Hon, snygg cyckel..") , så vi stannade ett litet tag för att dom skulle gå i förväg, eller vad man ska säga.
Haha! En liten video. Om ni undrara vad som är läskigt så är det ankorna, och ni undrar igen varför jag och Lisa hoppar runt så mycket så är det för att vi trodde att Julia skulle ta bild inte filma.. Det är jag som skriker i slutet.. Det är någon konstig effekt på som jag inte vet hur man stänger av, det är därför vattnet är så grått.
Ska börja ta fler bilder och lägga upp på bloggen, så nu har ni något att se fram emot! ;)
//HILMA ♥

Promenad

Jag har nyss varit på en promenad med lilla Ester. Vi gick runt i kvarteret och spanade. Ester såg en hund som hon ville hälsa på, men hon måste ju ta något mer vaxin innan hon får träffa hundar. Det ska bli kul när hon får träffa Lisas hund, Collin! Men hursomhälst. Jag och Ester fortsätter på våran promenad. Sen så ser jag en pappa till en kille i vår klass, som även är våran granne som säger: "Gud vilken gullig, får vi klappa henne". Självklart får dom det. Jag och Ester går till klasskompisens tomt, och dom hälsar på Ester och så står vi och snackar lite (onödig fakta: vi stog på tomten, vi gick aldrig in). Sen ville inte Ester gå därifrån, så jag lyfte hem henne. Nu är jag hemma. Ester är äntligen lite lugn! Hon har varit vild hela kvällen. Bitits och hållit på.. Nu har jag ingenting mer att skriva om. Tjarå!
//HILMA ♥

Lite städning och lite sol.

Skolan var som vanligt. Vi lagade paj på hemkunskapen. Den blev ganska god, fast man tröttnade på den efter ett tag.. Hemma så pasade jag på att städa lite, för att det går inte när Ester är hemma. Hon tror bara att man leker med henne. ;) Sen så solade jag. Fast bara lite för att solen var nästan utanför trädgården.. Synd för det är så jäkla fint väder! Typ 20 grader i skuggan! OMG OMG OMG! Men jag ska sola mer i veckan. Hoppas det är några folk som vill hänga med till någon strand, så kan man sola och kanske bada..
//HILMA ♥

Esters lilla spadag!

Tjabbatjabba bloggen! Mitt internet har inte fungerat dom senaste timmarna, så jag har inte kunnat uppdatera. Försökte göra en mobilblogg men pallade inte eftersom att det typ tog år att bara logga in. Men iallafall.. Har just käkat lite glass med familjen. Ben och jerrys- Brownie och sia- Hallon och lakrits. Man fick ta lite av varje. Personligen tyckte jag hallon och lakrits var godare, bara för att jag är världens största lakritsdiggare.. Men innan glassen så badade jag och pappa Ester för första gången! Hon var super gullig när hon var blöt! Helt spinkig och såg inte ALLS utom som hon gör när hon är torr..
Ester när hon inte är blöt.
Haha! Lilla Ester när hon är blöt. How cute!? Lilla spinkis..
P.S det blev lite krångel med publiceringen, det står ju att inlägget publicerades 08:12:25, fast det skulle publicerats igårkväll. Ville bara klargöra att min familj inte sitter och äter glass på morgonen.. ;)
//HILMA ♥

Ny design

Skaffat ny design. Blev ganska nöjd. Har funderat att fixa en ny ganska länge nu. Har alltid tänkt något svartvitt förutom en knallröd jordgubbe. Inspirerad av bullfrog.blogg.se, sorry Lisa om du tycker det blev för härmigt! Vad tycker ni? <333
Love yaaaa
//HILMA ♥

Tuggummi i håret!

Hade nyss tuggummi i håret! Precis längst fram, där man ser mest. Klippte bort, och som tur var så syntes det ingeting. Nästan ingenting i allafall.. Julia är här! Vi har varit på en liten promenad, och sen gick vi hem till mig och käkade lite glass. Ska åka och köpa hundshampo träskor lite senare! Inte fula träskor, utan snygga med typ blommor och så.. Väldigt bra att bara ta på sig när man ska gå ut och ge kaninerna  mat ni vet.. Aja, nu ska jag hitta på något roligt (hoppas jag) hejdå!
//HILMA ♥

Ester leker

Hejhej! Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle lägga upp en video på Ester. Nu har jag laddat upp en video, och tänkte visa den för er. ;)
Haha! Lilla Ester.. Att hoppa mellan madrasserna är hennes favorit lek..
//HILMA ♥

Min dag.

Tjenare! Har nyss käkat lite glass och chips. Mums! Fast nu är jag proppmätt! Dagen har varit helt okej. Lite långtråkig skulle jag nog ändå säga. Skolan var ändå ganska bra. Först så skulle vi fylla i något papper om gårdagens museumsbesök. När man var klar fick man gå ut i skogen och vara där. Typ spela fotboll, eller bara sitta och prata. Sen vare lunch och sedan engelska. Men efter det var det jympa! Och det var väldigt roligt! Vi gjorde lite olika saker som att stå på händer.
//HILMA ♥

Nail fail.

Hej! Igår så målade jag naglarna. Först målade jag med lila, sen rött, sen blått, sen rosa (det blev fel så många gånger). Men jag tog bort allting, för när det väl blev bra så kom min hund Ester hem, och då behövde jag ta hand om henne. Nu har jag bara kvar lite i kanterna. Väldigt fult! Vissa dagar är fail nail dagar för mig. Det blir bara fel. Men jag ska kanske måla om dom idag. Vi får se vad jag orkar..
Jag bestämde att gå till skolan 8.40 idag, för min ipod behövde laddas lite, och jag är beroende av musik.. ;)
Men jag gör antagligen det här till ett tidsinställt inlägg (okej, två tidsinställda på raken? Äh, gör det ändå) eftersom att ett inlägg nyss publicerades. Hejdå!
//HILMA ♥

Museum

Idag har jag varit på museum med skolan. BLÄ! Jag hatar att gå på museum! Först så gick vi på någon guidad tur, och fick reda på massa spännande (NOT!) saker om indianerna. Sen så bytte vi guid, och då fick vi veta lite om japans historia. Jag lyssnade typ inte för jag hade helt och hållet tappat konsetrationen. Men när det äntligen var slut så fick vi äta lunch! Jag åt rostbiff med potatissallad, paprika och jordgubbar. Väldigt gott! Men ni vet ju att maten brukar ta slut efter ett tag, och då gick vi till en annan utställning. Det var lite roligare, för där fick man gå lite mera fritt. Men utställningen var läskig! Jag får alltid obehagskänslor av museum. Vet inte varför. Det är samma sak med second hand butiker. USCH! Jag kan inte ens gå in i en sån.
Men att gå på museum är i allafall bättre än att vara i skolan på massa lektioner, plus att vi slutade tidigare också!
//HILMA ♥

Grattis!

Vad är det för en dag? E de en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Min, min mormors, min mammas, min kusins, min andra kusins, min ingifta mosters, mina kaniners, min hund Esters och min och min släckts båts namsdag! Hurra hurra!
Haha! Alla utom min ingifta moster heter Mona (i mellannamn). Vi har liksom som en grej att döpa alla tjejer till det. Och självklart har jag döpt mina små barn till det också (Ester och Kaninerna).
//HILMA ♥

Shopping

Hejsan! Jag har nyss varit och hämtat kläderna som jag beställde från hm. Måste bara säga att allt var mycket snyggare i verkligheten! NÖJD!! Idag har några av mina kompisar fått träffa Ester! Roligt för både dom och Ester. Vi åkte och hämtade henne på pappas jobb. Sen åkte vi tunnelbana hem, och det var första gången Ester åkte tunnelbana. Det gick ganska bra faktiskt. Jag bar henne hela tiden. Fast hon skakade och var ganska rädd. Men i slutet så var hon faktiskt ganska lugn och låg ner i mitt knä och darrade bara lite.. ;)
//HILMA ♥

Snabbinlägg

Hej! Här kommer ett snabbinlägg. Ska gå till skolan om en halvtimme. Men nu har jag inget att göra.. Ester leker med min tröja. Det är nämligen snören på den, varför tog jag på mig den här tröjan? Aja nu måste Ester gå med pappa till jobbet. Hejdå Ester! Vad ska jag göra nu då? Vad ska jag skriva om? Det är kallt och dåligt väder idag också. Skit också! Det hade ju varit mysigt att typ ha picknick med Ester någon gång. Men det får väl bli en annan gång. Idag ska antagligen jag och mina kompisar åka och hämta Ester på pappas jobb när vi slutat. Men jag har inte frågat om någon vill hänga med än, men om ingen vill får jag väl åka själv. Men jag skulle faktiskt gissa att folk vill hänga med..
//HILMA ♥

Hejsanhejsan

Lilla Ester ligger just nu bredvid mig i min säng och sover! Men jag sitter med datorn i knät samtidigt som tvn står på. Hur mysigt låter inte det? Det är i allafall bland det mysigaste jag varit med om! Det är så roligt att komma hem till en liten hund som blir överlycklig över att man kastar en boll.. Vi har nog fått den mysigaste valpen någonsin. Hon är nyfiken, men hon är inte jobbig. Hon vill leka men älskar ändå att ligga bredvid en och vila och bli klappad..
Japp, där har vi henne. Ledsen att jag typ bara skriver om Ester, men jag kan inte precis tänka på något annat..
//HILMA ♥

Jag har inget att göra ju..

Jag har verkligen ingenting att göra! Längtar tills Ester kommer hem. :( Hon är med pappa på jobbet. Kommer kanske hem vid halv sex eller nåt. Men vad ska man göra innan dess? Okej, det är ganska snart..
Gud vilket skitväder det är idag!? Imorse snöade det! Tur att det smälte.. Men nu regnar det och är iskallt.  Typ 3-4 grader eller något sånt. Gud, det var ju så härligt förut i april med 20+ i skuggan! Hoppas hoppas hoppas att värmen kommer tillbaka till den 18:de för då ska jag på klassresa. Asså OMG vad tiden går fort!!
//HILMA ♥

Läxor

Nu ska jag göra lite trevliga läxor! Eller kanske inte så trevliga..? Nepp, det är dom nog inte. Fast behöver inte göra super mycket. Läxorna ska inte in för en på fredag, men någon sida kan jag nog ändå göra. Sen ska jag belöna mig med att läsa lite bloggar!
See ya!
//HILMA ♥

2/5 2011

Jag har varit hemma med Ester idag. Det är ju första dagen hon bor hos oss. Det är väldigt mycket "gå ut och gå". Inte för att hon ska röra på sig, utan hon ska nog inte kissa o bajsa inomhus.. Men nu ligger hon bredvid mig och sover/vilar. Hon hade värsta vildattacken alldeles nyss. Hon sprang runt och lekte, så som valpar gör. Men eftersom att jag nästan inte sov någonting i natt, typ 4,5 timme eller nåt, så orkade jag inte leka med henne. Så jag var lugn och försökte klappa henne så att hon somnade. Ganska skön dag ändå. Mysig. Kommer nog inte kunna tänka på någonting annat än skolan imorn.. Och vi slutar ju sent och allt. :( Aja, får va me henne på kvällen.
Laddar upp ett filmklipp med Ester någon gång i veckan. Nu går det inte av någon anledning.
//HILMA ♥

Ester

Jag sitter just nu i mitt rum med Ester i knät. Vem e Ester? DET ÄR MIN NYA HUND! Ester e världens perfektaste hund. Hon kan leka och vara lite busig. Hon ligger i mitt knä och sover, hon snarkar lite, gud vad gulligt! Jag sov bredvid henne inatt. Hon var jätte gosig! ÄLSKAR DIG ESTER! Haha, gick upp väldigt tidigt idag, det var inte Ester som väckte mig, hon log bara och sov. Det var jag som inte kunde gå ner i varv, jag ville bara vara vaken och leka med Ester. Så jag gick upp vid 5, och då hade jag ändå legat vaken en timme..
Hon är en toypudel i färgen mörk aprikos. Hon har inte riktigt den klippningen som vi ville. Hon har typ lammklippning vilket inte i vanliga fall e så fint men på Ester e det bara gulligt! Och vi vill ha lite mer byrackehund, eller vad man ska säga..
//HILMA ♥

Hilma

//HILMA ♥

RSS 2.0